Neler Yeni

Hadi birbirimize Anime önerelim

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Çok özeldir aynı zamanda çokta güzeldir, izleyin izlettirin :D

Genel olarak belirli bir popülerliğe ulaşmış animelerin çoğu, popüler kültür dizileri ile aynı mantık güzel bir konu veya akıcı bir işleyişi olduğundan tutuluyor, yani popüler olan animelerin tarzı hitap ediyorsa izlemekten çekinmeyin. :peepokalp:

Liste veya konu olanlara bakamadım ama göremediğim için uzun soluklu olarak naruto dışında Bleachi mutlaka öneririm kısa ve genel alışılmışın dışında 91 days olması lazım sanırım mafia ve gangsterliği konu alan bir anime vardı ben izlediğimde çok sevmiştim tavsiye ederim.

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
Çok özeldir aynı zamanda çokta güzeldir, izleyin izlettirin :D

Genel olarak belirli bir popülerliğe ulaşmış animelerin çoğu, popüler kültür dizileri ile aynı mantık güzel bir konu veya akıcı bir işleyişi olduğundan tutuluyor, yani popüler olan animelerin tarzı hitap ediyorsa izlemekten çekinmeyin. :peepokalp:

Liste veya konu olanlara bakamadım ama göremediğim için uzun soluklu olarak naruto dışında Bleachi mutlaka öneririm kısa ve genel alışılmışın dışında 21 days olması lazım sanırım mafia ve gangsterliği konu alan bir anime vardı ben izlediğimde çok sevmiştim tavsiye ederim.
Dostum 21 days değil 91 Days :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ginga Eiyuu Densetsu
Eski bir anime olduğu için çizimleri bazılarının hoşuna gitmese de karakterleri ve senaryosuyla en sevdiğim animeler arasında. Uçuk kaçık şeylerdense biraz daha gerçekçi senaryolar seviyorsanız tam size göre.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Eğer animeye yeni başlıyorsanız attack on titanla başlamanızı tavsiye ederim ama zaten izliyorsanız overlord izleyin çok güzel animedir. İstediğiniz tarzı yazarsanız başka animeler tavsiye ederim anime yazarak bunun benzeri filan diye de isteyebilirsiniz.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Higurashi no Naku Koro ni öneririm. 2006 yapımı, korku ve gerilimi olan güzel bir anime. 26+24+5 toplam 55 bölüm eski yapımı, 24+15 toplam 39 bölüm Remake tarzı olarak ayrılıyor.
İzleyecekler için öncelikle eski yapımı izlemelisiniz. Her ne kadar Remake olsa da hikayede farklılıklar varmış.
Bir Visual Novel uyarlaması olduğu için birden çok sonu anlatıyor. İzlerken beyin devreleriniz yanarsa ben sorumlu değilim.

Not: Ben daha 49 bölüm izledim, Remake başlamadım, ekleyeyim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Sword Art Online ve Attack on Titan izledim beğendim öneririm

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16