Hadi birbirimize Anime önerelim

NespaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,607
Ben başlıyorum Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu şuan 2.sezonunun yeni bölümleri geliyor, harika bir isekai animesi olduğunu düşünüyorum, izlemenizi tavsiye ederim.(Benim favorimdir)

ben sadece attack on titan biliyorum yani sadece bunu izledim,

arkadaşlarım baya bir şey izliyor şuan hunterxhunter ve boku no hero academia dalar sanırım

Mikakunin de Shinkoukei

romantik sevenler izleyebilir, fakat yapımcı tam sövmelik, animeyi final yapıp mangadan devam etmiş. Ama ben severek izledim.

Ben başlıyorum Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu şuan 2.sezonunun yeni bölümleri geliyor, harika bir isekai animesi olduğunu düşünüyorum, izlemenizi tavsiye ederim.(Benim favorimdir)
Tensei Shirata slime datta ken buda benim favori animem ısekai tarzındadır
Yedi ölümcül günah, saiki kusuo no psi nan bunlarıde beğeniyorum

Anime net çizgifilmdir ya. Halen neden inkar ediyorlar animeciler anlamıyorum :D

Anime net çizgifilmdir ya. Halen neden inkar ediyorlar animeciler anlamıyorum :D
Japon Çizgi filmi zaten, genel konuşuyorsun + Çizgi film olması çocukça bir şey yapmıyor ki bunu yani çizgi film ise nolmuş?

God of highschool
Animenin konusu liseliler kendi dövüş stilleriyle yarışmayı kazanmaya çalışıyorlar. Dövüşleri bayaaaaaaa iyi yapmışlar baya gerçekçi görünüyor. 12 bölüm ztn izleyin gitsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,878
Üyeler
197,775
Son üye
GLDKHŞGLH
Geri