🔥İndirim iPhone 11 256GB 7.999 TL

Migroslarda zaten çoğu telefon ucuza satılıyor yalnız taksit yapılmıyor diye biliyorum.

Al-sat yapılmaz olur mu? Bu fiyata apple sitesinden 64 gb alabiliyorsunuz. Onun da 4-6 hafta gelme süresi var. En uygun 10 bin TL'ye satılıyor. 9000-9500 e verseniz bile kar kardır.
Apple sitesinden alan gitsin bir de buzlu soğuk su içsin.

Al-sat yapılmaz olur mu? Bu fiyata apple sitesinden 64 gb alabiliyorsunuz. Onun da 4-6 hafta gelme süresi var. En uygun 10 bin TL'ye satılıyor. 9000-9500 e verseniz bile kar kardır.
tamam öyle düşününce öyle de hangi migrosta bulabiliriz ve ha deyince satabilir miyiz adamlar nasıl güvenecekler az yardım

tamam öyle düşününce öyle de hangi migrosta bulabiliriz ve ha deyince satabilir miyiz adamlar nasıl güvenecekler az yardım
Ha diyince satarsın, faturan ve kutusunun herhangi bir zararı olmadığı sürece sorun olmaz. Belirli mağazalarda olur. Sabah açılmadan kapıya git yoksa alamazsın en fazla 2 tane gelir.

Ha diyince satarsın, faturan ve kutusunun herhangi bir zararı olmadığı sürece sorun olmaz. Belirli mağazalarda olur. Sabah açılmadan kapıya git yoksa alamazsın en fazla 2 tane gelir.
yaş 16 tek başıma babamın kartla gitsem bir şey derler mi sıkıntı olur mu?

Bunların garanti durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Sizden önce mağaza müdürlerinin-yardımcılarının tanıdıkları süpürür gençler fazla heveslenmeyin.

Evet, var mı alabilen?
Fotoğraflar geliyor, geceden sıraya girenler varmış.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanmalısın çünkü gerçekten muhteşem bir fiyat, bu fiyata 64 gb versiyonu bile bulunmazken 256 gb 7999 TL.

Müq + müq fiyat

Geri