Yardım Yapışmış gamepad tuşu nasıl düzelir?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar bende snopy'nin bir gamepadi var tuşları hiç gözükmüyor yani ne oldukları belli olsun diye kendim üstüne yapıştırdım hepsi iyi olmuş ama üçgen tuşu donmuş biraz içine girmiş bunu nasıl düzeltebilirim veya bir yere götürttürüp yaptırtabilir miyim?

Arkadaşlar merhabalar bende snopy'nin bir gamepadi var tuşları hiç gözükmüyor yani ne oldukları belli olsun diye kendim üstüne yapıştırdım hepsi iyi olmuş ama üçgen tuşu donmuş biraz içine girmiş bunu nasıl düzeltebilirim veya bir yere götürttürüp yaptırtabilir miyim?
iğne yardımıyla düzetirsin olmadı bilgisayarcılar yapar galiba

yaramaz galiba bi dene
Garantiye gönderilemez değli mi kullanıcı hatası diye zaten 55 TL'lik gamepad'e gerekte yok halledilemiyecek bir şey mi yani bir bilgisayarcı yapabilir değil mi kenarlarındaki yapıştırıcıyı sildimde içinde biraz var sanırsam o geçmiyor.

Garantiye gönderilemez değli mi kullanıcı hatası diye zaten 55 TL'lik gamepad'e gerekte yok halledilemiyecek bir şey mi yani bir bilgisayarcı yapabilir değil mi kenarlarındaki yapıştırıcıyı sildimde içinde biraz var sanırsam o geçmiyor.
resmini çek bakayım bilgisayarcı yapar

resmini çek bakayım bilgisayarcı yapar
Sıkıntı üstteki üçgen tuşunda sanırsam içine girmiş kenarlarını iğneyle almaya çalıştım ama içi açılmadan çözülmez gibi duruyor.

Ekler

• IMG_20211120_161031.jpg
    IMG_20211120_161031.jpg
    1.3 MB · Hit: 49
istanbul da oturuyorsan kadıköy yazıcıoğluna git orda yaparlar
Yok Çorum'da oturuyorum burada bildiğim 1-2 yer var yarın götüreceğim umarım çözülür 2 ay önce almıştım yazık olmasın saçma sapan bir sebepten dolayı boşa masraf olmadan hallolur inşallah teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Sökmesi gayet basit aslında sende yapabilirsin. Arka kapağı sök, zarar vermeden kartı ve joystiği sök, geriye tuş takımı kalıyor. Fazla yüklenmeden tuşa bastır yerinden çıkart. Takılmasına sebep olan neyse onu düzelt ve adım adım geri topla. Birde vidasını sıkarken fazla sıkma yalama olur.

Sökmesi gayet basit aslında sende yapabilirsin. Arka kapağı sök, zarar vermeden kartı ve joystiği sök, geriye tuş takımı kalıyor. Fazla yüklenmeden tuşa bastır yerinden çıkart. Takılmasına sebep olan neyse onu düzelt ve adım adım geri topla. Birde vidasını sıkarken fazla sıkma yalama olur.
Ben yinede ellemeyeyim daha kötü olur yinede teşekkürler.

istanbul da oturuyorsan kadıköy yazıcıoğluna git orda yaparlar
Götürdüm internet kafelere,bilgisayarcılara götürdüm hiçbirisi yapmadı en son elektrikçiye gittim o da yeni tuş takıcam dedi 50 TL hesabı var dedi ben bunu kendim halledebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri