Oyun türkçe ve süper arkadaşın varsa tadından yenmez sormana bile gerek yok. Zombi temalı oyunları seviyorsan türünün en iyilerinden.Arkadaşımla dying light alıp oynamak istiyoruz. Sizce alıp oynamaya değer mi?
dead by daylight ücretsiz olacak ikisi farklı oyunEpic Games'te ücretsiz dağıtılacağı söyleniyor bilginize..
Dead by daylight’ı vericek epic onu mu diyordunuz yoksa bunuda mı vericekmiş?Epic Games'te ücretsiz dağıtılacağı söyleniyor bilginize..
Ben oynama fırsatı yakalayamadım bir türlü ama gerçekten güzel bir deneyim yaşatıcak oyun gönül rahatlığı ile alabilirsiniz özellikle indirimde iseArkadaşımla dying light alıp oynamak istiyoruz. Sizce alıp oynamaya değer mi?
Dead by daylight mıydı oDead by daylight’ı vericek epic onu mu diyordunuz yoksa bunuda mı vericekmiş?
Ben oynama fırsatı yakalayamadım bir türlü ama gerçekten güzel bir deneyim yaşatıcak oyun gönül rahatlığı ile alabilirsiniz özellikle indirimde ise
Vallahi onuda verse tadından yenmezDead by daylight mıydı oBen dying light diye görmüştüm valla