Kanka yazın çok hoşuma gitti gerçekten. Benim hayatımda böyle egzantrik şeyler olmaz genelde, olanlar var elbet ama özel şeyler

Benim son birkaç aydır veya 1 yıldır en çok hoşuma giden şey yazı yazmak. Nedense insanlara yardım edicek veya bilgilendirici içerikler yazmayı çok seviyorum. Bu yazıların içeriği hiç farketmez düzgün bir dil ve bir amaç uğruna yazılıyorsa bana zevk veriyor. Mesela hiç bir gelir elde etmediğim halde en sevdiğim oyun olan CS:GO oyununda insanlara bilgi verici rehberler yapmayı çok seviyorum. Bu rehberleri Steam üzerinden yayınlıyorum doğal olarak. Genel olarak 3-5K kişi okuyor ama üzüldüğüm tek bir şey var. Toplam 3 yada 4 rehberim var sanırım. Bu rehberleri gerçekten çok emek vererek hazırladım. Son yayınladığım rehbere neredeyse hiç emek vermememe rağmen en çok hit alan rehberim o oldu. Diğer rehberlerim ortalama 3-5K okunup 70-80 oy alırken en son yayınladığım rehber 13.500 kişi tarafından okundu ve 500 oy aldı. Bu sayılar küçük gibi gelebilir ama sıradan, tanınmayan bir kullanıcı için çok büyük rakamlar. Bu bir anı değil ama anlatmak istedim. Umarım okurken sıkılmamışsındır.