Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,104
Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.
Hocam Sorduğunuz Soruların Hepsi Kafamı Karıştıran Sorular ,
Kullanmam Gereken Kaynaklar , Kaç Saat Çalışmam Gerektiği , Kaç Soru Çözmem Gerektiği , Öncelikli Dersler , Tyt-Ayt Dengesi, Nasıl Program Kurmam Gerektiği
Hepsi Kafamı Çok Kurcalıyorlar. Aydınlatırsanız Çok Memnun Olurum.
Bende 11.sınıfım meslek lisesiyim.Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.
Hafta Sonu Bakmayla Yetişir Mi ?beraber götüren mecbur zor ama yapacak bir şey yok hafta içi ayt hafta sonu tyt bakabilirsin bence
Tyt'yi Bitirmeden AYT'yi Nasıl Yapacağım Ki ?Aynı anda bitirme. Bu sene tyt'yi yüzeysel olarak geç. 2. donemin sonlarına doğru başlar diğer sene başına bitirirsin. Hem bitirmende sana bayağı hız ve fayda sağlar.
yetişmez doğru ben türkçe mat bakınca öyle düşündüm bir an fkb de olunca hafta içi de bakacan haftada üç gün tyt mat bak 4 günde ayt bakmaya çalışıyorum ben fkb den de haftada 3 gün bakabilirsin sana kalmış oHafta Sonu Bakmayla Yetişir Mi ?
Hem Mat Hem Türkçe Hem Fizik Hem Kimya Hem Biyolojiyi Bitirmem Lazım.
bende sizinle aynı durumdayım hocam 11 bilişim temelden başladım (rasyonelsayılar vds) gibiBende 11.sınıfım meslek lisesiyim.
Mattan Özel ders alıyorum.
temelden başladım.
ama 12 ders bilişim olduğu için nasıl beraber götüreceğim bilmiyorum.
Her gün 1 saat tyt çalışsak. Geri kalan zamanla okuldaki dersleri halledebiliriz.
E Ne Yapacağım Şimdi ?Bitiremezsin
Şuan Antremanlarla matematik 1 deyim.bende sizinle aynı durumdayım hocam 11 bilişim temelden başladım (rasyonelsayılar vds) gibi
11 Olarak bakma sadece.E Ne Yapacağım Şimdi ?
Temelim Kötü , galiba paradoxa gireceğim
Sadece temel konulara çalış.E Ne Yapacağım Şimdi ?
Temelim Kötü , galiba paradoxa gireceğim
Ben birde Program Hazırlayabilsem Mükemmel Olacak , İnstagram Hesabınıza Program Hazırlamayla Alakalı Post Atarsanız Çok Güzel Olur hocam.Sadece temel konulara çalış.