11.Sınıfta TYT'yi Nasıl Bitiririm ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,104
Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.

En İyi Cevap
Hocam Sorduğunuz Soruların Hepsi Kafamı Karıştıran Sorular ,
Kullanmam Gereken Kaynaklar , Kaç Saat Çalışmam Gerektiği , Kaç Soru Çözmem Gerektiği , Öncelikli Dersler , Tyt-Ayt Dengesi, Nasıl Program Kurmam Gerektiği
Hepsi Kafamı Çok Kurcalıyorlar. Aydınlatırsanız Çok Memnun Olurum.
Evet, kafanın karışmasını anlıyorum.

İlk önce kaynaklardan başlayayım.
* Bilgi Sarmal
* Merkez
* Hız ve Renk
* Çap
* Paraf
* Benim Hocam

Kaç saat çalışmana gelecek olursak TYT'ye yalnızca bir saat ayırman yeterli olacaktır. Burada asıl önemli olan husus her gün devamlı bir şekilde çalışmak.
Tembel birisi olmadığını fark ettim. Bu yüzden 20 Soru paragraf, 10 soru dil bilgisi, 15 soru da problemler çözebilirsin. İlk başlarda bu soruları çözmek...​
beraber götüren mecbur zor ama yapacak bir şey yok hafta içi ayt hafta sonu tyt bakabilirsin bence

Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.
Bende 11.sınıfım meslek lisesiyim.
Mattan Özel ders alıyorum.
temelden başladım.
ama 12 ders bilişim olduğu için nasıl beraber götüreceğim bilmiyorum.

Her gün 1 saat tyt çalışsak. Geri kalan zamanla okuldaki dersleri halledebiliriz.

Aynı anda bitirme. Bu sene tyt'yi yüzeysel olarak geç. 2. donemin sonlarına doğru başlar diğer sene başına bitirirsin. Hem bitirmende sana bayağı hız ve fayda sağlar.

beraber götüren mecbur zor ama yapacak bir şey yok hafta içi ayt hafta sonu tyt bakabilirsin bence
Hafta Sonu Bakmayla Yetişir Mi ?
Hem Mat Hem Türkçe Hem Fizik Hem Kimya Hem Biyolojiyi Bitirmem Lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anda bitirme. Bu sene tyt'yi yüzeysel olarak geç. 2. donemin sonlarına doğru başlar diğer sene başına bitirirsin. Hem bitirmende sana bayağı hız ve fayda sağlar.
Tyt'yi Bitirmeden AYT'yi Nasıl Yapacağım Ki ?

Hafta Sonu Bakmayla Yetişir Mi ?
Hem Mat Hem Türkçe Hem Fizik Hem Kimya Hem Biyolojiyi Bitirmem Lazım.
yetişmez doğru ben türkçe mat bakınca öyle düşündüm bir an fkb de olunca hafta içi de bakacan haftada üç gün tyt mat bak 4 günde ayt bakmaya çalışıyorum ben fkb den de haftada 3 gün bakabilirsin sana kalmış o

Bitiremezsin

Bende 11.sınıfım meslek lisesiyim.
Mattan Özel ders alıyorum.
temelden başladım.
ama 12 ders bilişim olduğu için nasıl beraber götüreceğim bilmiyorum.

Her gün 1 saat tyt çalışsak. Geri kalan zamanla okuldaki dersleri halledebiliriz.
bende sizinle aynı durumdayım hocam 11 bilişim temelden başladım (rasyonelsayılar vds) gibi

bende sizinle aynı durumdayım hocam 11 bilişim temelden başladım (rasyonelsayılar vds) gibi
Şuan Antremanlarla matematik 1 deyim.
Rasyonel sayılar ve işlem önceliğindeyim.
İnşallah başarırız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E Ne Yapacağım Şimdi ?
Temelim Kötü , galiba paradoxa gireceğim
11 Olarak bakma sadece.
12 de var.
istersen 1 yıl mezuna kalırsın çalışırsın, tyt-ayt tam girersin.

Eğer TYT bilgin sıfırsa bitirmen çok zor ancak belli başlıklarda eksiklerin varsa onlara yönel. Günlük çalışmanın yanında onları tekrar et, soru çöz.

Geri