A50 alınır mı?

Hocam çok sıkıntı yaşayan var önermiyorum bence düşük bütçede kesinlikle Xiaomi varken başka markaya yönelinmez

Telefonmu, Arabamı Hangisi Lütfen Ayrıntılı Konu Açalım

Redmi Note 8 PRO öneririm ancak XİOAMİ telefonların kamera yazılımı sıkıntılı.

Redmi Note 8 PRO öneririm ancak XİOAMİ telefonların kamera yazılımı sıkıntılı.
Pek sıkıntılı değil çevremdeki herkes kullanıyor bi sıkıntı yaşayanı görmedim ve gcam ile iyileştirilebilir kamere yazılımı yapabilirsiniz ayrıca mi9t`de always on display (sürekli açık ekran var ) sevdiğim özelliklerden birtanesi redmi note 8 pro dan da kamerası daha iyi gece çekimleri vb.

Pek sıkıntılı değil çevremdeki herkes kullanıyor bi sıkıntı yaşayanı görmedim ve gcam ile iyileştirilebilir kamere yazılımı yapabilirsiniz ayrıca mi9t`de always on display (sürekli açık ekran var ) sevdiğim özelliklerden birtanesi redmi note 8 pro dan da kamerası daha iyi gece çekimleri vb.
Benim için foto pek önemli değil annem LG G3 BEAT gibi dandik bir telefondan geçtiği için(hocam yüzümde pembelikler vardı yani.)pek farketmiyor annem.

Telefon Önerileri altında konu açtıysam tabii ki Araba. Kardeşim TELEFON altında başlık açtım. :) görmedin mi
Kusura Bakma. Oraya Bakmamışım. Marka Olsada Anlasak Samsung Olduğunu Bende Tahmin Etmiştim Acaba Başka bir şey içinmi Açtı Diye Düşündüm.

Geri