Emir Artık
80+
Dahası
Şimdiden Teşekkürler
250 tl fazla verebilirseniz mi9t öneririm.Şimdiden Teşekkürler
Pek sıkıntılı değil çevremdeki herkes kullanıyor bi sıkıntı yaşayanı görmedim ve gcam ile iyileştirilebilir kamere yazılımı yapabilirsiniz ayrıca mi9t`de always on display (sürekli açık ekran var ) sevdiğim özelliklerden birtanesi redmi note 8 pro dan da kamerası daha iyi gece çekimleri vb.Redmi Note 8 PRO öneririm ancak XİOAMİ telefonların kamera yazılımı sıkıntılı.
Benim için foto pek önemli değil annem LG G3 BEAT gibi dandik bir telefondan geçtiği için(hocam yüzümde pembelikler vardı yani.)pek farketmiyor annem.Pek sıkıntılı değil çevremdeki herkes kullanıyor bi sıkıntı yaşayanı görmedim ve gcam ile iyileştirilebilir kamere yazılımı yapabilirsiniz ayrıca mi9t`de always on display (sürekli açık ekran var ) sevdiğim özelliklerden birtanesi redmi note 8 pro dan da kamerası daha iyi gece çekimleri vb.
Telefon Önerileri altında konu açtıysam tabii ki Araba. Kardeşim TELEFON altında başlık açtım.Telefonmu, Arabamı Hangisi Lütfen Ayrıntılı Konu Açalım
Kusura Bakma. Oraya Bakmamışım. Marka Olsada Anlasak Samsung Olduğunu Bende Tahmin Etmiştim Acaba Başka bir şey içinmi Açtı Diye Düşündüm.Telefon Önerileri altında konu açtıysam tabii ki Araba. Kardeşim TELEFON altında başlık açtım.görmedin mi
Yok Yok sorun yok.Kusura Bakma. Oraya Bakmamışım. Marka Olsada Anlasak Samsung Olduğunu Bende Tahmin Etmiştim Acaba Başka bir şey içinmi Açtı Diye Düşündüm.
Hocam Xioami Redmi NOte 8 PRO alın rahat edin en iyisi.Şimdiden Teşekkürler