Sayısal derslerden anlamıyorum.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Arkadaşlar Sayısal derslere yani matematik, kimya, fizik derslerim zayıf çalışıyorum ama maalesef anlamıyorum Lise 2. gidiyorum Anadolu lisesi ne yapabilirim Kimyam Zar zor 50 yapabilirdim öğretmene yalakalık ile Matematik dersini ise Kopya ile 65 yapabilirdim ama Fizik beni yerden yere vurdu 12 aldım biyoloji kolay ondan 89 aldım ama Cidden çok zor ne yapabilirim

Bunun tek çözümü çalışmak. Ne kadar çok tekrar o kadar çok başarı. Anlamıyorum diyip bırakırsan hiç yapamazsın.

Arkadaşlar Sayısal derslere yani matematik, kimya, fizik derslerim zayıf çalışıyorum ama maalesef anlamıyorum Lise 2. gidiyorum Anadolu lisesi ne yapabilirim Kimyam Zar zor 50 yapabilirdim öğretmene yalakalık ile Matematik dersini ise Kopya ile 65 yapabilirdim ama Fizik beni yerden yere vurdu 12 aldım biyoloji kolay ondan 89 aldım ama Cidden çok zor ne yapabilirim
Çalışınca olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Sınavlardan geçmeye çalış yeterli.
Sözel derslerde nasılsın? Böyleyken MF seçmeni öneremem.
Edebiyat, Tarih ve Sosyal ile aran nasıl?

11'e kadar dayan Eşit ağırlık veya Sözel geçersin.

Çalışınca olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Sınavlardan geçmeye çalış yeterli.
Sözel derslerde nasılsın? Böyleyken MF seçmeni öneremem.
Edebiyat, Tarih ve Sosyal ile aran nasıl?
Sosyal derslerim çok yüksek bi biraz edebiyat zayıf 75 falan

Bunun tek çözümü çalışmak. Ne kadar çok tekrar o kadar çok başarı. Anlamıyorum diyip bırakırsan hiç yapamazsın.
hocam özel ders gördüm en baştan matematik öğrendim bi ara günde 4 saat çalıştım ama olmadı

TM Yapabilirsin aslında

TM seçmen için çok gereksiz bir sebep değil.
TM seçeceksen Matematiği halletmen gerekiyor.
evet zaten eşit ağırlık düşünüyorum geometri kolay gibi açılar ile aram iyi matematik ise yine kopya falan ile yapacağım artık

sana tavsiyem kolay veya yapabliyiroum diye bi bölüm seçmemen ilginin nerde olduğunu düşün örneğin ben fizik kimya biyoloji yapamadığım için tm seçtim ama çok sonra mezun senemde farkettim ki ben aslında fiziği çok seviyorum üniversitesini bile okumak isterim o yönde kendimi geliştirmek isterim ama zamanında fizikten 15 aldığım için tm seçtim

sana tavsiyem kolay veya yapabliyiroum diye bi bölüm seçmemen ilginin nerde olduğunu düşün örneğin ben fizik kimya biyoloji yapamadığım için tm seçtim ama çok sonra mezun senemde farkettim ki ben aslında fiziği çok seviyorum üniversitesini bile okumak isterim o yönde kendimi geliştirmek isterim ama zamanında fizikten 15 aldığım için tm seçtim
ben şuan hangi dersleri seviyorum sevmiyorum biliyorum Coğrafya sevmiyorum ama Yapıyorum Ama Fizik Matematik sevmiyorum yapmakta zorlanıyorum he ama biyoloji seviyorum yapıyor öyle işte.

Kanka sözel bölüm seçersin 11. sınıfta kurtulursun

Geri