Nasıl verimli ders çalışırım

Puniher

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba size şöyle açıklayayım dersi derste dinliyorum eve gelince tekrar ediyorum ama aklımda kalmıyor ve sürekli unutuyorum ne yapmalıyım

Öğrendiğin bilgiyi kullan. Bunun için de test çözmen gerekiyor. Sıkılıyorsan konunun temelini öğreten kitaplarla başla. Bunu ek olarak söyleyeceğim ama benim gibi evde çok dikkatiniz dağılıyorsa kesinlikle kütüphanede çalışmayı deneyin.

Merhaba size şöyle açıklayayım dersi derste dinliyorum eve gelince tekrar ediyorum ama aklımda kalmıyor ve sürekli unutuyorum ne yapmalıyım
İlgilendigin bir alan varmı sanayi inşaat gibi mesela makine mühendisi vs.

Dikkatin çok çabuk dağılıyor galiba. İnternette buna dair araştırma yaparsan faydalı olacak birkaç çözüm bulabilirsin.

Stres etmeyeceksin ben ettim ve kaybettim.
Etmediğin halde de oluyorsa, konu tekrarından sonra bir yardımcı kaynağından 1 2 test çözebilirsin [Özellikle gireceğin sınav tarzda olursa daha iyi olur.]

dili okuldamı öğreniyor knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garsonluk yapsın köle olsun ztn burda da köleden ibaretsiniz
oraya gidince çat diye iş bulmuyorsun üni okuman gerek zaten hem gittin diyelim dili hemen nasıl öğreneceksin

Geri