kaçması için okuması gerekmiyormu adam bir halt bilmeden ne yapsın oralardaeuro 15.50 ders çalışmak yerine gir sanayiye kaçmak için para biriktir okuyup 5k maaş alıcaksın
Yabancı dil zaten sanayide çalışınca bonus olarak geliyor.euro 15.50 ders çalışmak yerine gir sanayiye kaçmak için para biriktir okuyup 5k maaş alıcaksın
İlgilendigin bir alan varmı sanayi inşaat gibi mesela makine mühendisi vs.Merhaba size şöyle açıklayayım dersi derste dinliyorum eve gelince tekrar ediyorum ama aklımda kalmıyor ve sürekli unutuyorum ne yapmalıyım
kendine plan kurmalısın dostum, mesela 3 saat test 1 saat oyun gibi.Merhaba size şöyle açıklayayım dersi derste dinliyorum eve gelince tekrar ediyorum ama aklımda kalmıyor ve sürekli unutuyorum ne yapmalıyım
Stres etmeyeceksin ben ettim ve kaybettim.Merhaba size şöyle açıklayayım dersi derste dinliyorum eve gelince tekrar ediyorum ama aklımda kalmıyor ve sürekli unutuyorum ne yapmalıyım
dili okuldamı öğreniyor knkYabancı dil zaten sanayide çalışınca bonus olarak geliyor.![]()
garsonluk yapsın köle olsun ztn burda da köleden ibaretsinizkaçması için okuması gerekmiyormu adam bir halt bilmeden ne yapsın oralarda![]()
oraya gidince çat diye iş bulmuyorsun üni okuman gerek zaten hem gittin diyelim dili hemen nasıl öğreneceksindili okuldamı öğreniyor knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
garsonluk yapsın köle olsun ztn burda da köleden ibaretsiniz