FH4 R34 Modifiye Etme

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Merhaba dostlar bugün müzayededen r34 aldım ve tekerleri değiştrimek istiyorum ama modifiye etmeye çalışınca bir hata veriyordu (bu arabanın modifiyesi kilitli vs diyor). Şimdi ben bunu yaparsam aynı şeyleri geri yapabilir miyim?

Bir an gerçek hayatta aldığını sandım..

Yanlış bilmiyorsam bundan önceki sahibi modifiye etmiş ve modifiyesini kilitlemiş. İstersen baştan modifiye edebilirsin ancak önceki modifiyeler silinecek. İnce ayar yaptıysa onlar da silinir.

Merhaba dostlar bugün müzayededen r34 aldım ve tekerleri değiştrimek istiyorum ama modifiye etmeye çalışınca bir hata veriyordu (bu arabanın modifiyesi kilitli vs diyor). Şimdi ben bunu yaparsam aynı şeyleri geri yapabilir miyim?
eger baskasinin ayarini kopyaladisan ve o kilitlediyse degistirisin ancak onceki modifiyeler gider ama eger hic degistirtmiyorsa once o degisime izin veren modifiyeyi yapman gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eger baskasinin ayarini kopyaladisan ve o kilitlediyse degistirisin ancak onceki modifiyeler gider ama eger hic degistirtmiyorsa once o degisime izin veren modifiyeyi yapman gerekiyor
bu arada bende r34 modifiye ettim tavsiye ederim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bende r34 modifiye ettim tavsiye ederim
Hocam hiçbirşey yapmadım direkt arabayı aldım kullanmaya başladım, şuanki ayarları kopyalabiliyor muyum peki?

Ekler

• 1638731491943.png
    1638731491943.png
    659.8 KB · Hit: 32
  • 1638731519116.png
    1638731519116.png
    2.9 MB · Hit: 27
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,680