evga gtx 970 alınır mı?

onurorkn2

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
124
evga model gtx 970 Alınır mı? en iyi modeli evga sanirim 2500 tl ye buldum kart yok baska hic 3 bin tl bütcem var bide psu 600w yetermi

İndirimle fiyatı biraz düşürebilirseniz çokomelli olur. Fakat adam inmiyorsa da bu bütçeye şuanda alınır. RX 570 den daha iyi bir kart. Yanında güzel bir işlemci varsa hiç upgrade yapmadan 3 sene, hatta oynayacağınız oyunlara göre daha fazla bile sizi götürebilir.

PSU yeterli gibi fiyatı biraz daha kirabilirsen güzel olur ama unutmaman gereken eski bir kart olduğu

alınır ama psunun marka modeli nedir

Gtx 950 ile tekken 7 gta 5 felan çok rahat oynuyordum 970 neler yapar keşke benim olsa 😂

İndirimle fiyatı biraz düşürebilirseniz çokomelli olur. Fakat adam inmiyorsa da bu bütçeye şuanda alınır. RX 570 den daha iyi bir kart. Yanında güzel bir işlemci varsa hiç upgrade yapmadan 3 sene, hatta oynayacağınız oyunlara göre daha fazla bile sizi götürebilir.
furmark testi bu 82c yaziyor anlamadim ne bicim furmark uygulamasi bu fazlami isinmis yoksa cok agir yuktemi test yapmis

Ekler

• Screenshot_2021-12-06-15-00-37.png
    Screenshot_2021-12-06-15-00-37.png
    1.9 MB · Hit: 50
furmark testi bu 82c yaziyor anlamadim ne bicim furmark uygulamasi bu fazlami isinmis yoksa cok agir yuktemi test yapmis
Hocam fullscreende 1080p 8x açıp 10 DAKIKA SONUCU'nun fotoğrafını isteyin lütfen

1 dakika için 82°C çok uçuk bir sıcaklık. Kaliteli bir termal macunla düşürebilirsin sıcaklığı fakat önce bir bakalım 10 dakika sonunda ne kadar ısınıyor

O fiyata sağlamsa alınır. Test edip alınız.
furmark test istedim dedi sana satmiyom iyi gunler bastim kufuru simdi yazmis furmaek testi aticam ama sana satmican duzgunce furmark istiyoz gelmis bana msidan olani atmis 720p pencerede bu kdr isinmasi normal degil bence

Geri