furmark testi bu 82c yaziyor anlamadim ne bicim furmark uygulamasi bu fazlami isinmis yoksa cok agir yuktemi test yapmisİndirimle fiyatı biraz düşürebilirseniz çokomelli olur. Fakat adam inmiyorsa da bu bütçeye şuanda alınır. RX 570 den daha iyi bir kart. Yanında güzel bir işlemci varsa hiç upgrade yapmadan 3 sene, hatta oynayacağınız oyunlara göre daha fazla bile sizi götürebilir.
biraz sıcak gibifurmark testi bu 82c yaziyor anlamadim ne bicim furmark uygulamasi bu fazlami isinmis yoksa cok agir yuktemi test yapmis
valla kararsiz kaldim ya bu sicakligi gorunce fps sabit degil ondan cok isiniyo olabilie bide bu furmark uygulamasi sacma gibibiraz sıcak gibi
Hocam fullscreende 1080p 8x açıp 10 DAKIKA SONUCU'nun fotoğrafını isteyin lütfenfurmark testi bu 82c yaziyor anlamadim ne bicim furmark uygulamasi bu fazlami isinmis yoksa cok agir yuktemi test yapmis
furmark testi isteyin hocamvalla kararsiz kaldim ya bu sicakligi gorunce fps sabit degil ondan cok isiniyo olabilie bide bu furmark uygulamasi sacma gibi
furmark test istedim dedi sana satmiyom iyi gunler bastim kufuru simdi yazmis furmaek testi aticam ama sana satmican duzgunce furmark istiyoz gelmis bana msidan olani atmis 720p pencerede bu kdr isinmasi normal degil benceO fiyata sağlamsa alınır. Test edip alınız.