Neler Yeni

IMEI Atma (Xiaomi Note 10 Pro)

.......

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
825
Öncelikle konuya şöyle gireyim;
Subaylık okuduğum için ve 3 hafta izin cezam olduğu için dışarıya çıkamıyorum.Telefoncularda vs IMEI atıldığını biliyorum ama çıkamıyorum maalesef.Sim okunmuyor birkaç güne telefon da kapanır.Laptop üzerinden nasıl atılacağını bilen varsa aydınlatsın.Laptop olduğu için whatsapp dışında fazla sorun değil kapanıcak olması,sim kartını ise getirdiğim yedek tuşlu telefona taktım.

youtube da videoları var.google a yazsan da çıkıyor.

Her telefona uymuyor.Bazılarında ise tüm servisler çalışmıyor
sana birinin adım adım anlatmasını mı bekliyorsun anlamadım.imei atmayı biliyorum.telefonunun modeli +imei repair yaz çıkacak zaten.Google da ilk çıkana girdim ve atılıyor ve anlatmış adım adım.

sana birinin adım adım anlatmasını mı bekliyorsun anlamadım.imei atmayı biliyorum.telefonunun modeli +imei repair yaz çıkacak zaten.Google da ilk çıkana girdim ve atılıyor ve anlatmış adım adım.
Dostum Note 10 Pro'da RSA kilidi var.Elim kolum tutuyor biliyorum ben de Imei atmayı

Öncelikle konuya şöyle gireyim;
Subaylık okuduğum için ve 3 hafta izin cezam olduğu için dışarıya çıkamıyorum.Telefoncularda vs IMEI atıldığını biliyorum ama çıkamıyorum maalesef.Sim okunmuyor birkaç güne telefon da kapanır.Laptop üzerinden nasıl atılacağını bilen varsa aydınlatsın.Laptop olduğu için whatsapp dışında fazla sorun değil kapanıcak olması,sim kartını ise getirdiğim yedek tuşlu telefona taktım.
Whatsapp web artık telefon olmadan da çalışıyor tek dert whatsapp ise. Imei atma ile ilgili bilgim yok ama en azından bunun bilgisini vereyim dedim.

Whatsapp web artık telefon olmadan da çalışıyor tek dert whatsapp ise. Imei atma ile ilgili bilgim yok ama en azından bunun bilgisini vereyim dedim.
3 hafta haftasonu iznim yok bu süre boyunca tek dert whatsapp,yani idare edebilirim anlamında.Laptop var evet ama sürekli başında olamıyorum,mesaj da çok geliyor.

O telefona imei atılamıyordu 1 buçuk ay kadar önce. RSA kilidi henüz imei için aşılamadı. Son 1-1 buçuk ayda bi değişiklik olduysa bilmiyorum.

O telefona imei atılamıyordu 1 buçuk ay kadar önce. RSA kilidi henüz imei için aşılamadı. Son 1-1 buçuk ayda bi değişiklik olduysa bilmiyorum.
Evet ben de öyle biliyorum.RSA kilidi aşılamayan bir kilit.Şu an atılıyor fakat düzgün bir şekilde atılmadığı sürece wifi sorunu,kamera sorunu,güncelleme sorunu gibi şeyler verebiliyor.İmei atmayı biliyorum fakat sorun çıkmaması için daha iyi bilen vardır diye sormak istedim çünkü normal imei atma gibi olmuyor.Fakat yukarıdaki arkadaş gibi google'a,youtube'a yazıyorsun çıkıyor diye boş yapanlar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,159
Son üye
Berkay1519
Geri