trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,146
Zup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
zup serisi çok kaar ettiriyor diyorlar doğrumu ona göre bende idil master ile kasmayı düşünüyorum ?Zup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
Kar ettiriyo knk 8 tl vardı cüzdanda kart kasa kasa tüm seriyi aldım tüm seride 33 tl şuan yani yaklasık 25 tl kazancım olmuşzup serisi çok kaar ettiriyor diyorlar doğrumu ona göre bende idil master ile kasmayı düşünüyorum ?
knk ben kartlardan kar ettirebilcek oyun önerisi istedim zup hariç olcak şekilde arkadaşta zuptan kar ettinmi diye sordu onu cevapladım varmı bildiğin kar ettircek oyunOlay ne anlamadım.
Dostum zup nedir kartlardan kar etmek nedir onu anlamadım ben yani konuya karşı bilgim sıfırknk ben kartlardan kar ettirebilcek oyun önerisi istedim zup hariç olcak şekilde arkadaşta zuptan kar ettinmi diye sordu onu cevapladım varmı bildiğin kar ettircek oyun
Knk steam deki bir oyun zup oyunu oynayarak kart düşürüyosun kartları da topluluk pazarında satıp kar ediyosunDostum zup nedir kartlardan kar etmek nedir onu anlamadım ben yani konuya karşı bilgim sıfır![]()
Steam Idle Master güvenilir mi ban yer miyim?Knk steam deki bir oyun zup oyunu oynayarak kart düşürüyosun kartları da topluluk pazarında satıp kar ediyosun
idil master ban yedirtmiyor gönül rahatlıyla kullanabilirsin o program sayesinde 45 tl kazandım bendeSteam Idle Master güvenilir mi ban yer miyim?
Şimdi oldu dostum eyvallahKnk steam deki bir oyun zup oyunu oynayarak kart düşürüyosun kartları da topluluk pazarında satıp kar ediyosun
Idle Master değil mi adı?idil master ban yedirtmiyor gönül rahatlıyla kullanabilirsin o program sayesinde 45 TL kazandım bende
Idle Master evtIdle Master değil mi adı?