Truckers MP Kalıcı Ban Nasıl Kaldırılır

Furkan.

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba, Truckers MP den Kalıcı Ban yedim bunu nasıl kaldırabilirim veya oyunu yeniden satın alsam dlc lerimi o hesaba aktarabilirmiyim çok dlcem var ne yapmam gerekiyor bunun için Truckers MP deki hesabımı sildim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Hesabı silmeseydin eğer haksızsa kaldırırlar haklı bir bansa kaldırmazlar adama mesela bodoslama girdiysen kaldırmazlar ama baska biri tarafında onu yapmaya mahçup bırakılıp sen ban yersen ve kanıtın varsa seninkini kaldırıp o adamı permalarlar ve hesabından o ban silinir

Hesabı silmeseydin eğer haksızsa kaldırırlar haklı bir bansa kaldırmazlar adama mesela bodoslama girdiysen kaldırmazlar ama baska biri tarafında onu yapmaya mahçup bırakılıp sen ban yersen ve kanıtın varsa seninkini kaldırıp o adamı permalarlar ve hesabından o ban silinir
kayıt açmamıştım Truckers MP deki hesabı sildim steamde yeni hesap açıp oyunu tekrar alıcam gibi duruyor

Kaldırılmaz 3 sene önce perma yedim yeni hesap aldım onda da perma yedim 3. Defa yeni hesap aldım onda da perma yedim 😂

ben arkadaşım ile trainer ile milleti gökyüzüne fırlatıyorduk sen nasıl ban yedinde biz yemedik acaba merak ettim

Kaldırılmaz 3 sene önce perma yedim yeni hesap aldım onda da perma yedim 3. Defa yeni hesap aldım onda da perma yedim 😂
7 yıldır TruckersMp oynarım 1 kere bile ban yemedim. Devamlı ban yediğinize göre kurallara uymuyorsunuz demek. Kurallar orda boşa yazmıyor.

TruckersMP adminleri kadar boş adamlar yok. İngiltere'de sağ şeritten giden adminin tekiyle kafa kafaya çarpışınca ban atmıştı 3 IQ herif.
İskandinavyada kaç saat karşı şeritten gittim ama kimse yoktu. Uyarı bile yemedim. Benim anladığım kadarı ile eğer karşınızda adam yoksa yani yol boşsa ban yemiyorsunuz. Ama kalabalık yerlerde atıyorlar.

İskandinavyada kaç saat karşı şeritten gittim ama kimse yoktu. Uyarı bile yemedim. Benim anladığım kadarı ile eğer karşınızda adam yoksa yani yol boşsa ban yemiyorsunuz. Ama kalabalık yerlerde atıyorlar.
Biz kafa kafaya çarpıştık ve hatalı olan oydu. İngiltere trafik soldan akıyor :D?

Biz kafa kafaya çarpıştık ve hatalı olan oydu. İngiltere trafik soldan akıyor :D?
Dediğini anladım. Evet illa bütün adminler işini yapıyor diyemeyiz ama calais duisburg yolunda kaç defa çimenden gidenlerin ban yediğini gördüm. Haksız ban yediğinize itiraz ettiniz mi?

Evet kurallara uymuyorum oyunun keyfini çıkarıyom 😂
Kurallara uymayınca sadece siz keyfini çıkarıyorsunuz, diğer oyuncuların hakkına giriyorsunuz. Ban yemeye devam edersiniz. Kendi kurallarınızın geçtiği bir oyun istiyorsanız ordan sunucu kiralayabilirsiniz.
Bu arada bende gayet keyfini çıkarıyorum. Kurallara uymamak eğlence değildir. Bu hayatın bütün alanında geçerli.
Sizi tenzih ederek söylüyorum. Normal hayatta kurallara uymayan çoğu genç hayallerinde Norveç ve Almanya'ya gitmek istiyor. Trajikomik.

Kurallara uymayınca sadece siz keyfini çıkarıyorsunuz, diğer oyuncuların hakkına giriyorsunuz. Ban yemeye devam edersiniz. Kendi kurallarınızın geçtiği bir oyun istiyorsanız ordan sunucu kiralayabilirsiniz.
Bu arada bende gayet keyfini çıkarıyorum. Kurallara uymamak eğlence değildir. Bu hayatın bütün alanında geçerli.
Sizi tenzih ederek söylüyorum. Normal hayatta kurallara uymayan çoğu genç hayallerinde Norveç ve Almanya'ya gitmek istiyor. Trajikomik.
Kurallara uymayanlara küfür edince anlıyorlar diğer türlü anlamazlar çünkü hep çocuk dolu

Geri