oğuzhan18
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,738
evetIdle Master değil mi adı?
evetIdle Master değil mi adı?
Sarcophag ve Oik şu anda 2,10 TL. Oyunların en pahalı kartından 3 tane düşürürse ki bu oldukça zor bir ihtimal, 27 kuruş civarı kâr eder.
crab game var arkadaşıma 90 tl item düştü en ucuz itemi 1 tl baya iyi squid game oyunuZup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
knk steamde bulamadım oyunu linkini atsan bicrab game var arkadaşıma 90 TL item düştü en ucuz itemi 1 TL baya iyi squid game oyunu
idle master kullanmadanda bu kadar kar edebilirmiyim?Kar ettiriyo knk 8 TL vardı cüzdanda kart kasa kasa tüm seriyi aldım tüm seride 33 TL şuan yani yaklasık 25 TL kazancım olmuş
knk steamde bulamadım oyunu linkini atsan bi
knk oyunda kart desteği yok![]()
Crab Game Steam'de
Crab Game is a First-Person Multiplayer game where you play through several different minigames based on children's games, until only one player stands victorious.store.steampowered.com
Bildiğim kadarıyla oyun kazanınca CS.GO'daki gibi eşya düşüyor.knk oyunda kart desteği yok
Oyunda koleksiyon kartı yok. Satın alınabilir eşyalarında da en pahalı eşyalar 27,50 TL olarak gözüküyor. Nasıl 90 TL'lik item düşürdü?crab game var arkadaşıma 90 TL item düştü en ucuz itemi 1 TL baya iyi squid game oyunu
bilmiyom tam bana banana demişti oyunda item az oldugu için tükenmiş olabilirOyunda koleksiyon kartı yok. Satın alınabilir eşyalarında da en pahalı eşyalar 27,50 TL olarak gözüküyor. Nasıl 90 TL'lik item düşürdü?
knk oyunda 25 binlik item varmışOyunda koleksiyon kartı yok. Satın alınabilir eşyalarında da en pahalı eşyalar 27,50 TL olarak gözüküyor. Nasıl 90 TL'lik item düşürdü?