İsteksizlik başlaması

Lvaj

80+
Reaksiyon skoru
1
Bundan 3 yıl önce 10 FPS bile vermeyen bir pc ile günde 15 saate yakın oynardım şimdi profesyonel amacım olmasına rağmen hiç oynama isteğim gelmiyor 3 aydır.Hem format takıntısı başladı bunun sebebininde yine istemsizlik olduğu düşüncesindeyim.Şu anın fiyatıyla 12-13k civarında bir pc aldım zorluklarla.Ama alalı 1 yıl olmasına rağmen en fazla 2 ay kullanmisimdir.Eskiden o eski pcyle oynadığım günler geliyor aklıma bunun sebebi nedir beni ne soğuttu?

ben oyun için aldım şimdi iş için kullanıyorum daha çok

• Beğen
Reaksiyonlar: Lvaj
Bence herkes yaşıyor bunu okulun verdiği laptopla lolde 30 fps ile yana yana oynadığım günler çok eğlenceliydi şimdi fena olmayan bir bilgisayarım var birsürü oyun aldım hiçbirşey oynamıyorum

Sorun şuan değil, geçmiş.
Normal olan bu.
Geçmişte fazla oynamışsın, şuan ise bu normal.

Bundan 3 yıl önce 10 FPS bile vermeyen bir pc ile günde 15 saate yakın oynardım şimdi profesyonel amacım olmasına rağmen hiç oynama isteğim gelmiyor 3 aydır.Hem format takıntısı başladı bunun sebebininde yine istemsizlik olduğu düşüncesindeyim.Şu anın fiyatıyla 12-13k civarında bir pc aldım zorluklarla.Ama alalı 1 yıl olmasına rağmen en fazla 2 ay kullanmisimdir.Eskiden o eski pcyle oynadığım günler geliyor aklıma bunun sebebi nedir beni ne soğuttu?
RDR2 oyna. Oyun isteğini tazeler.

Konu başlığı sıkıntılı. Ben yanlış anladım konuya girerken 😂

O zamanlarda bir amacın vardı.
Bir oyunda bir görevi bitirmeye uğraştığını düşün, başardığında çok mutlu olursun ama sonra sıkılırsın, çünkü eğlenceli olan şey başarıya ulaşma çabası oluyor.

Geri