ethereum madenciliği hakkında bilgi

lol miner kullan en iyi lhr minerlarından ethermine da payout kısmından minimum payoutu 0.01 yapıcaksın yada metamask ile kazıcaksın ama normal ödeme alamayan birisi metamaskı yapamaz
matemask çok karışık zaten ethermineden 5 gün felan kazım yaptım 45 derece 130w güç tüketimi ile 59 mhs kazıyordu parayı çekemedim çok karışık bence en iyisi ethermine ama kullanamıyorum biliyorsan yardımcı olurmusun

matemask çok karışık zaten ethermineden 5 gün felan kazım yaptım 45 derece 130w güç tüketimi ile 59 mhs kazıyordu parayı çekemedim çok karışık bence en iyisi ethermine ama kullanamıyorum biliyorsan yardımcı olurmusun
bende 3060 ti ile mining yapıyorum hemen hemen herşeyi biliyorum yardımcı olurum

Sunucu dalgalanmaları için diyorsanız anlık paket kayıpları yine günlük ortalamayı etkiler diye düşünüyorum. Yaptığımız işe göre alalım dersek te pool mantığına aykırı geldi.Bilgi için teşekkürler. Binance in verdiği paradan çok aşırı memnun değilim ama stabil ve her gün ödeme geliyor uğraştırmıyor, memnun sayılırım genel olarak.
binance sadece avantajı o ben binanceden indirdiğim NBminer kullanıyorum güç tüketimi en az 300w oluyor o yüzden kullanmak istemiyorum

binance sadece avantajı o ben binanceden indirdiğim NBminer kullanıyorum güç tüketimi en az 300w oluyor o yüzden kullanmak istemiyorum
Binance pool kullanıyorum. NBminer kullanmıyorum, trex kullanıyorum. Sizin sorununuzun da OC/UV den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

bende 3060 ti ile mining yapıyorum hemen hemen herşeyi biliyorum yardımcı olurum
knk teşekkürler bana ne yapmam gerektiğini nasıl anlatabilirsin sıfırdan video linki felan varmı ben şuan metamasktan hesap oluşturdum ama hesap etherminede kazım yaptığım hesap ile eşleşmiyor galiba internet hatası felan diyor bilmiyorum yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance pool kullanıyorum. NBminer kullanmıyorum, trex kullanıyorum. Sizin sorununuzun da OC/UV den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
3070 gaming x trio kullanıyorum da bir türlü OC ayarı tutturamadım internetten aldıklarım da işe yaramıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim bu konu hakkında güç tüketimini düşüremiyorum malesef

knk teşekkürler bana ne yapmam gerektiğini nasıl anlatabilirsin sıfırdan video linki felan varmı ben şuan metamasktan hesap oluşturdum ama hesap etherminede kazım yaptığım hesap ile eşleşmiyor galiba internet hatası felan diyor bilmiyorum yani
metamask için eşleşme yapılmaz metamask cüzdanına kazmaya başlarsın hesap açtıktan sonra metamask cüzdanını da metamask cüzdan adresine bağlarsın çekim yapacağında da polygon wallet den coin çeviri yapıp ödeme alırsın uğraştırır seni özelden wallet adresini atarsan bakarım ethermine ayarlarına neden ödeme alamamışsın

Binance pooldan memnun olmayan varsa aynı sistemi kullanan günlük ödeme alabileceğiniz binance pooldan daha stabil olan kucoin pool kullanmanızı öneririm. Her fırsatta söylüyorum ki herkes faydalansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,810
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri