Marvel'i Mi Seviyorsunuz DC'yi Mi

Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz

• Oy kullanan toplam üye
    35
  • Anket kapatıldı .
Dostlar siz hangisini seviyorsunuz DC'yi mi yoksa Marvel'i mi

Ben DC'yi daha çok seviyorum çünkü daha az karmaşık geliyor bana ve bana daha çok hitap ediyor DC Genelde karakterleri yapıyor ama pazarlayamıyor Marvel bu işi daha iyi yaptığı için çoğu kişi Marvel'i seviyor diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ama DC üretiyor Marvel pazarlıyor gibi geliyor bana
DCvel

Ben DC'yi daha çok seviyorum çünkü daha az karmaşık geliyor bana ve bana daha çok hitap ediyor DC Genelde karakterleri yapıyor ama pazarlayamıyor Marvel bu işi daha iyi yaptığı için çoğu kişi Marvel'i seviyor diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ama DC üretiyor Marvel pazarlıyor gibi geliyor bana
Harley Quinn var DC'de Ve Black Widow Birde Wanda Var Marvel'de o yüzden ben hatunları seçiyorum :) Diğer şeçeneği eklensin

Son düzenleme:
Marvel tabii ki de

DC > Marvel

Marvel

Marvel

Hee türlü marvel

iron manin PROOF THAT TONY STARK HAS A HEART sahnesinde çok duygulandım hatta şuan aliexpress te almak için para biriktiriyorum pahalı ama olsun almak istiyenler için linkte https://tr.aliexpress.com/i/32878792035.html

Çizgir roman derinlikli oalrak dc nin evreni karakterleri falan çok daha iyi işlenmiş ilgi çekici ve merak uyandırıc geliyor ama film bakımından marvel daha iyi iş çıkarsada dizi bakımından dc nin çok iyi dizileri var

DC'de sadece "The Dark Knight'ı" seviyorum, gerisi Marvel.

Geri