Neler Yeni

Marvel'i Mi Seviyorsunuz DC'yi Mi

Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz

• Oy kullanan toplam üye
    35
  • Anket kapatıldı .

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar siz hangisini seviyorsunuz DC'yi mi yoksa Marvel'i mi

Ben DC'yi daha çok seviyorum çünkü daha az karmaşık geliyor bana ve bana daha çok hitap ediyor DC Genelde karakterleri yapıyor ama pazarlayamıyor Marvel bu işi daha iyi yaptığı için çoğu kişi Marvel'i seviyor diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ama DC üretiyor Marvel pazarlıyor gibi geliyor bana
DCvel

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Ben DC'yi daha çok seviyorum çünkü daha az karmaşık geliyor bana ve bana daha çok hitap ediyor DC Genelde karakterleri yapıyor ama pazarlayamıyor Marvel bu işi daha iyi yaptığı için çoğu kişi Marvel'i seviyor diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ama DC üretiyor Marvel pazarlıyor gibi geliyor bana
Harley Quinn var DC'de Ve Black Widow Birde Wanda Var Marvel'de o yüzden ben hatunları seçiyorum :) Diğer şeçeneği eklensin

Son düzenleme:

kamyoncu36

80+ Bronze
Marvel tabii ki de

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
dcnin çizgi romanları dizileri ve animasyonları daha çok hoşuma gidiyor

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Hee türlü marvel

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Çizgir roman derinlikli oalrak dc nin evreni karakterleri falan çok daha iyi işlenmiş ilgi çekici ve merak uyandırıc geliyor ama film bakımından marvel daha iyi iş çıkarsada dizi bakımından dc nin çok iyi dizileri var

DC'de sadece "The Dark Knight'ı" seviyorum, gerisi Marvel.

Top Bottom