TOGG, bataryası yerli olarak üretilecek!

1.si araba çıkmaz burayda yazıyorum 2. si alınmaz gereksiz alman malları varken bmw opel wolswagen le bile karşılaştırılmaz
İyi o zaman hiçbir zaman araba üretmeyelim. Böyle saçma bir mantık olamaz o adamlar da anasının karnından premium marka olarak doğmadılar zamanla geliştiler sen de öyle olacaksın.

Hocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.
projenin basında zaten tahmini zamanlar verildi seçim le denk getirmeye çalısdılar büyük ihtimal zaten bundan 3-4 ay önce canlı yayınına bakmısdım 30-40 kisi anca çalısıyodu sanki normal bir apartman insaatı gibiydi

Hocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.
Daha hızlı olmaları gerektiği, normale göre yavaş olduklarını hangi birikimine dayanarak söylüyorsun?

Daha hızlı olmaları gerektiği, normale göre yavaş olduklarını hangi birikimine dayanarak söylüyorsun?
Arkadaşında dediği gibi seçimlere yetiştirmeye çalıyorlar ve gayet te yavaş yapıyorlar.

Bak şu anda üretildi. Arabanın amblemi tartışılıyor ne büyük dert ama 50k € fiyatı olacak aracı alabileceğini sanan türklerin muhabbeti çok komik geliyor.

Arkadaşında dediği gibi seçimlere yetiştirmeye çalıyorlar ve gayet te yavaş yapıyorlar.
Seçime şey yapıyorlar doğru. Normal hızda gittiklerini düşünüyorum. Normal derken yani atılımlar sürüyor durmuyorlar ara yok.

Seçime şey yapıyorlar doğru. Normal hızda gittiklerini düşünüyorum. Normal derken yani atılımlar sürüyor durmuyorlar ara yok.
Hocam arkalarında büyük şirketler var diye biliyorum isteseler kat kat daha hızlı şekilde yapabilirler.

Ya açık söyleyeyim 40,000 Euro olursa (yurt dışı için konuşuyorum) Tesla varken TOGG'un tercih edileceğini sanmıyorum. Şey gibi; İzoly mi? MSI mı?
Türkiye'de zaten ÖTV+KDV+Diğer Vergiler+40,000€ ile hayatta alınmaz, alınamaz. Zaten aracın üretim amacı yurt dışı için. Aracın ertelenme sebebi sürekli yeni teknolojiye adapte olma çabası (ki böyle olması gerekiyor.) İşçi sorunu ve tasarım değişimleri. Ek olarak Ekonomik faaliyetler de var. Diplomatik faaliyetler de önemli. Çünkü aracın yarısı ithal. Geliş süresi, anlaşma süresi... Uzayıp gidiyor. İktidar yanlısı kanallar "yollarda" haberini yapması gayet normal. Ona takmayın. Roma imparatorluğu bile 1 günde kurulmadı. Biraz sabredin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada logosunu hiç beğenmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğu ve batının birleşimini temsil ediyor.
Bence kodlamayı simge ediyor. "Büyüktür" ve "küçüktür" çoğunlukla kodlama da kullanılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri