Hiç sorma.Logosu zorla çizdirilmiş heralde bana verin bedavaya daha iyisini çizerim
İyi o zaman hiçbir zaman araba üretmeyelim. Böyle saçma bir mantık olamaz o adamlar da anasının karnından premium marka olarak doğmadılar zamanla geliştiler sen de öyle olacaksın.1.si araba çıkmaz burayda yazıyorum 2. si alınmaz gereksiz alman malları varken bmw opel wolswagen le bile karşılaştırılmaz
Fabrika neredeyse bitti zaten 2022 nin ortasına doğru bant kurulcak 2022 nin ağustos ayında ilk araçlar üretilcekPeki araba ne zaman çıkacak kaç yıl önce duyurdular daha fabrikası bile bitmedi.
Hocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.Fabrika neredeyse bitti zaten 2022 nin ortasına doğru bant kurulcak 2022 nin ağustos ayında ilk araçlar üretilcek
projenin basında zaten tahmini zamanlar verildi seçim le denk getirmeye çalısdılar büyük ihtimal zaten bundan 3-4 ay önce canlı yayınına bakmısdım 30-40 kisi anca çalısıyodu sanki normal bir apartman insaatı gibiydiHocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.
Daha hızlı olmaları gerektiği, normale göre yavaş olduklarını hangi birikimine dayanarak söylüyorsun?Hocam onu biliyorum demek istediğim biraz daha hızlı olmalılar.
Arkadaşında dediği gibi seçimlere yetiştirmeye çalıyorlar ve gayet te yavaş yapıyorlar.Daha hızlı olmaları gerektiği, normale göre yavaş olduklarını hangi birikimine dayanarak söylüyorsun?
Seçime şey yapıyorlar doğru. Normal hızda gittiklerini düşünüyorum. Normal derken yani atılımlar sürüyor durmuyorlar ara yok.Arkadaşında dediği gibi seçimlere yetiştirmeye çalıyorlar ve gayet te yavaş yapıyorlar.
Hocam arkalarında büyük şirketler var diye biliyorum isteseler kat kat daha hızlı şekilde yapabilirler.Seçime şey yapıyorlar doğru. Normal hızda gittiklerini düşünüyorum. Normal derken yani atılımlar sürüyor durmuyorlar ara yok.
Bence kodlamayı simge ediyor. "Büyüktür" ve "küçüktür" çoğunlukla kodlama da kullanılıyor.Doğu ve batının birleşimini temsil ediyor.