8-4 8-4 yap 100 fps fazla veriyoArkadaşlar meraktan soruyorum bi sisteme 16gb ram takılcak olsa 8+8 rammi yoksa 4+4+4+4 rammi takmak daha mantıklı olur eğer 8+8 ide neden veya 4 tane 4gb ise neden şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
Performansta fark var. 8+8 daha performanslı.8+8 gayet yeterli. 4+4+4+4 ile 8+8 performansının herhangi bir farkı yok, sonuçta ikisi de dual channel. 8+8 alman fiyat konusunda daha iyi olur.
8+8 tabii kiArkadaşlar meraktan soruyorum bi sisteme 16gb ram takılcak olsa 8+8 rammi yoksa 4+4+4+4 rammi takmak daha mantıklı olur eğer 8+8 ide neden veya 4 tane 4gb ise neden şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
4x4 daha performanslı knk. +20 fps veriyor.Performansta fark var. 8+8 daha performanslı.
İşlemciden işlemciye değişiyor. Genellikle 8+8 daha optimizasyonlu bir şekilde çalışıp daha yüksek performans veriyor. Aynı şekilde 16+16 veya 32+32 de.4x4 daha performanslı knk. +20 fps veriyor.
4 kanal daha fazla performans demek evet. Attığın videoyu i7 6800K'lı bir sistemde çekmişler. Yani LGA 2011 V3 soket, o da HEDT yani Enthusiast platformu.4x4 dediğiniz Quad Channel oluyor. Daha performanslı çalışırlar. Ne kadar çok yol o kadar çok veri hızı.
Bulcagimdan deil ya meraktan sordum eğer değecek kadar farkı olsaydı belki düşünebilirdimOnu bunugeçtim de bu kişi 4gb rami nerden bulacak