Erdoğan'ın dıştan görünümü hakkında

Caner, senle cidden tartışılmaz. Adam gibi tartışılmaz bak ciddiyim. İnsan gibi upuzun güzelinden bir açıklama yapmışım verdiğin cevaba bak. Bir dahakine konu açacak isen kendi düşüncene sahip kişileri ekle onlarla muhabbet et. Bak tartış demiyorum. Böyle tartışma ortamı olmaz.
Mantıklı bir yanıt veremeyeceği için hemen saçmalıyor.

1= Müslümanım Ancak Evrime inanırım. Günümüz Evrime inanan bilim adamların yarısından fazlası Tanrısal düşünceye sahiptir ve Evrimle kesiştiğini düşünmezler. Aynı şekil bir çok Türk-Müslüman bilim adamı da dahil.
2= İslam'ı çok rahat biliyorum. Şeriat'ı istememe sebebimi anlattım zaten. Sana 100. Yazışım ama o yazışmaları es geçip duruyorsun.
3= Allah'ı tanıyorum dostum. Kuran'ı Kerimi çokça okudum Allah'a şükür Cuma namazı vesaire de kılıyorum. Süslüman değilim. Bunu aklınıza kazıyın.
Hem bunları yazıp hem Ayasofya'nın cami olarak açılmasını hata olarak görmen çelişki işte. Hem evrim ve şeriat ne alaka? Böyle bazı kalıpların dışında olmak sana bilgelik hissi veriyorsa hatalı düşünmen muhtemel ve öyle.

Hem bunları yazıp hem Ayasofya'nın cami olarak açılmasını hata olarak görmen çelişki işte. Hem evrim ve şeriat ne alaka? Böyle bazı kalıpların dışında olmak sana bilgelik hissi veriyorsa hatalı düşünmen muhtemel ve öyle.
Dinin sadece iyi ve günümüze uyan kısımlarını alsan olmaz mı ?

Evrimle Şeriat'ı nereden bahsetmişim? Evrimle İslam'dan bahsetmişim ben orada. Bazı şahıslar çeliştiğini düşünüyor ki çoğu konuda Evrimi savunduğum için ondan bu tür sorular yönelttiğini düşünüp üstünden geçtim.
Ayasofya'yı cami olarak kabul etmememin sebebi EKONOMİYE VE DİPLOMATİK İLİŞKİLERE darbe vurması. Bak 100. Anlatışım hala aynı şeyleri mırıldanıyorsun. Reddedittim diye şimdi Ateist mi oldum ben? Ne saçma bir düşünce yapısı?
Ben hiçbir zaman bilgili olduğumu iddia etmedim. Ancak karşımda bilgisiz varsa ve ben ona kıyasla bilgili isem bilgimi onla paylaşırım ve bunun için gerekli kalıplar kullanırım. Ve bunu sana karşı kullandım. Sen hala verdiğim bilgileri es geçiyorsun. Yanlışları söyle dedikçe cevap veremiyorsun.

Alexa profilin bende iyice oturdu knk
Togg konusu
Din konusu
Erduvan konusu
Saygılar iyi forumlar.
Well done Mr. Analyst. You described me exatcly true and maybe you should work in criminal as psychologist.
Post automatically merged:

EKONOMİYE VE DİPLOMATİK İLİŞKİLERE
İşte bu iki kelimeye takılman çelişki ve ana konudan o kadar saptın ki...
AB ile çok iyi ilişkiler mi olsun istiyorsun? AB ye girelim mi istiyorsun? Onlarla mal ve bilgi alışverişi akışı mı olsun istiyorsun? Sen ne istediğinin farkında değilsin ki. Türkiye'nin AB'ye girme şartları taşıdığını ama bir süreç vardı ve o süreç (test) hiç başlatılmadığını kahrolasıca AB'nin Erdoğan'ı sevmediğini bilmiyor musun? Niye sevmiyor sence? Çelişki içerisindesin. Evrim mevrim diyon ben nereden bahsetmişim diyorsun bu da çelişki.

Ayasofya tarihi biryerdir ve günümüz dünyasında biz aldık o zaman bizim istediğimiz olucak! mantığı saçmadır. Ayasofya kilise olarak yapılmıştır ve şuan da kilise-müze olarak kalmalıdır. Olayın doğru olduğunu düşünmesem de eğer teyze böyle konuştuysa mantıklı düşünemediğini düşünüyorum. Ayasofyanın cami yapılması da dini değil siyasidir saçma bir güç gösterişi yapılmaya çalışmasıdır, gündem değiştirme çabasıdır gözümde.

AB ile çok iyi ilişkiler mi olsun istiyorsun? AB ye girelim mi istiyorsun? Onlarla mal ve bilgi alışverişi akışı mı olsun istiyorsun? Sen ne istediğinin farkında değilsin ki. Türkiye'nin AB'ye girme şartları taşıdığını ama bir süreç vardı ve o süreç (test) hiç başlatılmadığını kahrolasıca AB'nin Erdoğan'ı sevmediğini bilmiyor musun? Niye sevmiyor sence? Çelişki içerisindesin. Evrim mevrim diyon ben nereden bahsetmişim diyorsun bu da çelişki.
Ya Caner yazdıklarımı oku ya.
------------------------------------------
Evrim mevrim diyon ben nereden bahsetmişim
Evrimle İslam'dan bahsetmişim ben orada. Bazı şahıslar çeliştiğini düşünüyor ki çoğu konuda Evrimi savunduğum için ondan bu tür sorular yönelttiğini düşünüp üstünden geçtim.
-----------------------------------------------------
Peki neden sevmiyor? Onu da anlattım.
AB ile çok iyi ilişkiler mi olsun istiyorsun? AB ye girelim mi istiyorsun? Onlarla mal ve bilgi alışverişi akışı mı olsun istiyorsun? Sen ne istediğinin farkında değilsin ki. Türkiye'nin AB'ye girme şartları taşıdığını ama bir süreç vardı ve o süreç (test) hiç başlatılmadığını kahrolasıca AB'nin Erdoğan'ı sevmediğini bilmiyor musun?
AB ile ilişkilerimizi bir gıdım etkiliyordu. Onu Cami yaptıktan sonra AB zaten suratımıza bakmaz oldu. Bu dönemde bir ittifakın olmadan sen bir hiçsin. Bunu bilmeniz yeterli. Şu anda hiçbir ülke bizi istemiyor. Ne AB, ne Rusya Birliği, ne Çin... Biz ne yapacağız? Neden bu duruma düştük biliyor musunuz? "Din kardeşimiz" deyip mülteci almamızdan, Şeriat'ı çok yanlış ve hızlı uygulamaktan, sırf dine ters düştü diye faiz indirmekten, tüm kurumlara dindar birilerini yerleştirmekten, her yere Cami ve "imam hatip" açmaktan.
------------------------------------------------------
Çelişki içerisindesin
Hiçbir yerde çelişki yapmamışım. Yazdıklarımı okumuyorsun hala aynı şeyleri zırvalıyorsun.

Evrimle Şeriat'ı nereden bahsetmişim? Evrimle İslam'dan bahsetmişim ben orada. Bazı şahıslar çeliştiğini düşünüyor ki çoğu konuda Evrimi savunduğum için ondan bu tür sorular yönelttiğini düşünüp üstünden geçtim.
Ayasofya'yı cami olarak kabul etmememin sebebi EKONOMİYE VE DİPLOMATİK İLİŞKİLERE darbe vurması. Bak 100. Anlatışım hala aynı şeyleri mırıldanıyorsun. Reddedittim diye şimdi Ateist mi oldum ben? Ne saçma bir düşünce yapısı?
Ben hiçbir zaman bilgili olduğumu iddia etmedim. Ancak karşımda bilgisiz varsa ve ben ona kıyasla bilgili isem bilgimi onla paylaşırım ve bunun için gerekli kalıplar kullanırım. Ve bunu sana karşı kullandım. Sen hala verdiğim bilgileri es geçiyorsun. Yanlışları söyle dedikçe cevap veremiyorsun.
Ayasofya Konusunda AB Böyle her şeyimize karışacaksa nasıl sağlıklı bir ittifak olurki?
Bildiğim Kadarıyla belli başlı ortak cıkarlar belirlenir bu ortak cıkarlar Üzerinden Yürüyebilir.
Ayasofyanın Cami olarak Açılması belki Hoşlarına gitmeyebilr Buda Diplomasiyi bozar Ama Kendileride yaptı?
Alexanın Görüsünü tam olarak anlamıyorum. Ama Abnin Tavrını katı buluyorum.

Ayasofya tarihi biryerdir ve günümüz dünyasında biz aldık o zaman bizim istediğimiz olucak! mantığı saçmadır. Ayasofya kilise olarak yapılmıştır ve şuan da kilise-müze olarak kalmalıdır. Olayın doğru olduğunu düşünmesem de eğer teyze böyle konuştuysa mantıklı düşünemediğini düşünüyorum. Ayasofyanın cami yapılması da dini değil siyasidir saçma bir güç gösterişi yapılmaya çalışmasıdır, gündem değiştirme çabasıdır gözümde.
Gündem değiştirme değildir. Yani öyle bile olsa etkisi sıfır şu an. Siyasal güç gösterisi olduğu bir gerçek zaten. Saçmalık mı? Değil. Ana konudan uzağız şu an. İ

Ayasofya Konusunda AB Böyle her şeyimize karışacaksa nasıl sağlıklı bir ittifak olurki?
Bildiğim Kadarıyla belli başlı ortak cıkarlar belirlenir bu ortak cıkarlar Üzerinden Yürüyebilir.
Ayasofyanın Cami olarak Açılması belki Hoşlarına gitmeyebilr Buda Diplomasiyi bozar Ama Kendileride yaptı?
AB toplu bir kurum. Bir şey yapacak isen ortak karar alman gerekir. Kısmi olarak AB'de sayılırız. AB'nin zaten buna izin vermeyeceği apaçık ortada. Neden mi? Turistik bir yer ve Ulusal Din öfkesini engelleyen bir yerdi. Müslüman-Hristiyan fark etmez herkesin sevdiği, karışmadığı bir yerdi orası. Erdoğan yaptıktan sonra Ulusal Dini Öfkeler oldu. Her ittifakta olur bunlar, yani bir ittifak toplu oy alır. Eğer ittifakta 2-3 kişi varsa en güçlü karar verir.

Ya Caner yazdıklarımı oku ya.
------------------------------------------

-----------------------------------------------------
Peki neden sevmiyor? Onu da anlattım.

------------------------------------------------------

Hiçbir yerde çelişki yapmamışım. Yazdıklarımı okumuyorsun hala aynı şeyleri zırvalıyorsun.
Sen git kendi yazdıklarını oku!

Sen git kendi yazdıklarını oku!
Yazdıklarımı alıntıladım sana zaten. Sen benim bi çeliştiğim yerleri alıntılasana? Sonrada ne cevap verdiğimi. Çelişkiye düşmemişim hala aynı şeyler.
Post automatically merged:

Eğer ittifakta 2-3 kişi varsa en güçlü karar verir.
Bu arada AB yanlış bilmiyorsam 25 civarı bir üyeye sahipti. Ortak karar çok önemlidir. Sadece Türkiye için değil Almanya bile ortak karar almak zorundadır.

AB toplu bir kurum. Bir şey yapacak isen ortak karar alman gerekir. Kısmi olarak AB'de sayılırız. AB'nin zaten buna izin vermeyeceği apaçık ortada. Neden mi? Turistik bir yer ve Ulusal Din öfkesini engelleyen bir yerdi. Müslüman-Hristiyan fark etmez herkesin sevdiği, karışmadığı bir yerdi orası. Erdoğan yaptıktan sonra Ulusal Dini Öfkeler oldu. Her ittifakta olur bunlar, yani bir ittifak toplu oy alır. Eğer ittifakta 2-3 kişi varsa en güçlü karar verir.
Din Öfkesi Kısmında sizi Anlamamakla beraber Verdiğim Örnek UNESCO Dünya Mirası ve Suanda İbadet icin Klise Olarak Kullanıyor.
Ayrıca Saygısızlık yok, Cami Kısımlarıda Restore Edilmiş ve Ayrıca Cami Kısmıda var ama Klise olarak kullanıyor aktif Olarak.
Cami Kısmı Kültürel yani. Ayasofya gibi.
Bence Cami olarakta Diplomatik vesair bir orta yol bulunabilir cünkü örneği var.

Geri