SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,927
Hocam bana ram lazım en az 8lik bu civarlarda fiyat ve benim sisteme uyumlu olsun anakart b450m pro Max aHayır az sonra link atcam
Fiyatlar uçmuş hocam bu alınabilirHocam bana ram lazım en az 8lik bu civarlarda fiyat ve benim sisteme uyumlu olsun anakart b450m pro Max a
Ne alayım hocam bu fiyata o zaman acil öneri bu veya başkası başka onermezsseniz bunu alicamLPX serisi sorunlu RAM'lerdir. Çipleri kötüdür.
Ne alayım hocam bu fiyata o zaman acil öneri bu veya başkası başka onermezsseniz bunu alicam
Ben önerdiğini alsam sıkıntı cikarmiBu fiyat için yok, ancak çıkarsa bütçe bu var:
![]()
Adata XPG 8 GB 3000 MHz DDR4 AX4U300088G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG 8 GB 3000 MHz DDR4 AX4U300088G16A-SR30 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG 8 GB 3000 MHz DDR4 AX4U300088G16A-SR30 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben önerdiğini alsam sıkıntı cikarmi
Alıyorum eywÇıkmaz.
Sorunlu olduğu kısım OC konusudur. Herkesin OverClock ile işi yok. Bilgin olsun.LPX serisi sorunlu RAM'lerdir. Çipleri kötüdür.
Sorunlu olduğu kısım OC konusudur. Herkesin OverClock ile işi yok. Bilgin olsun.
OC hariç LPX'ler de düz bildiğin RAM.LPX serisi sorunlu RAM'lerdir. Çipleri kötüdür.