bu sistem alınır mı???

arkadaşlar bu sistem alınır mı? bi arkadşaımın arkadaşı alıcakmış belki kendiside alabilirmiş alınır mı?? bence aynı fiyata daha iyileri olabilir?
sakın sakın ama bu tuzağa düşme alma sakın alma aldırtma 10 yıllık işlemciler oluyor

Ben artık troll olduklarını düşünüyorum böyle insanların, eğitim sistemi bu kadar kötü olamaz çünkü bir ülkede, başlığın hemen altında, ya da youtube sistem toplama başlıklarında insanlar dolar düştü, 9.500 TL'ye 3060 lı sistem çıkar mı, yoksa monitör dahil 1660-1660s-1660ti 8k-9k çıkar mı diye tartışıyorlar, bu arkadaş sizce 9.5 bin lirayı çöpe atsam iyi olur mu diyor

Arkadaşlar lütfen ama lütfen, 2022ye gireceğiz, azıcık bilinçli tüketici olun gözünü seviyim, bir şeye 300-500 TLden fazla veriyorsanız bir araştırın, önce bir bakın bu neyin nesiymiş diye, yani 750 ti diye bir google'a yazın, bi bakın mümkün mü böyle bir şey

Hayır illa bugün bu akşam alacam, canıma tak etti, ya pc ya kara toprak diyorsa

üstüne 2k TL daha koyarak bu : https://moleculepc.com/urun/neon-sp/
Dolar düşmesine rağmen fiyat fiyatları aynı oranda indirmediler, 2bin TL daha koyamam ama 2bin onlar bana koysun diyorsa rami 16 yaparak bu https://www.qp.com.tr/qp-nitro-oyun-bilgisayari
bu gece olması şart değil ama fiyatlar 5-15 gün içerisinde düzelmesini bekleyemem, acil lazım derse yarın sabah fiyat güncellendiğinde almam lazım, 2bin olmasa da 1500 TL geçirsinler dersen bu (fiyatının yarın 12ye düşeceğini tahmin ediyorum, yoksa bu da alınmaz, yani fiyatı 12000 TL yine 1500TL falan pahalı liste fiyatı olacak, bu dolar kurunda 3500x ile max 9. 9-5k olmalı bence fiyatına uygun fiyat diyebilmemiz için, gene de youtuber sistemlerine pahalı kalır, vok örneğini vermekj istemiyorum ama o sistem 950 dolardı çıktığı günün kurunda) https://www.gaming.gen.tr/urun/1390...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

yukarıdakilerin hepsi her halükarda en az %35 pahalı
ha yok yarın akşama beklerim derse VOK uyguna bir pc çıkartacak, apu olma ihtimali var
En kötü donanımarşivinin (bizzat forumun sahibi anlayacağın üzere) Monitör dahil 3. sistemini, kısaca MD3ü beklesin
yazdığınız uzun metin için teşekkürler hocam bende aynısını diyecektim gta 750 li sisteme bu parayımı verecek diyecektim şimdi çok yakın bi arkadaşım ayıp olmasın diye demedim yeniden teşekkürler :)

Kesinlikle alınmaz o fiyata.

yok o kadarda deil 12k ya 1650 sistem buluyorum zar zor
senin bulduğun sitede fiyatlar kademeli düşmeye bile başlamamış kademeli düşmeye başlayan sitelerde 14-17k arasından satılıyor daha düşmedi tam. Onlarda kademeli düşürüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok o kadarda deil 12k ya 1650 sistem buluyorum zar zor
3060’lı sistemler indirimle 10-11k’ya bulunur birkaç günden sonrasında. Normal kampanyasız fiyatları da 12–13k arasında değişir.

link varsa atabilirmisiniz?
Ne linki atayım. Kademeli düşüyor daha tam düşmedi bakabilirsiniz sinerjiye mesela incehesapta dün 14k’dı ne olduysa 1 günde yükselttiler kurun devamlı düşmesine rağmen o ayrı bir konu tabi. Gamegaraj itopya gibi sitelerde şuan hiç fiyat değişikliği yapılmadı. Sinerji kademeli düşürmeye başladı keza incehesapta öyle.

firmaların kendilerine göre kuralları vs olabilir o yüzden bugünden itibaren piyasalarda kapanacağından yarın ve pazar daha ciddi düşüşler bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cumartesi günü 3060 veya 3060ti’lı bir sistem çıkıcak ona bakabilirsiniz fiyatı 3060’lı olursa 10-12k 3060ti olursa 12-14 arasında olur yüksek ihtimal.

Geri