800 TL Mouse önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
800
Arkadaşlar bütçem 800-850 TL civarı bu bütçeye hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabileceğim bir mouse arıyorum asıl kullanım amacım oyun oynamak olacak şimdiden hepinize teşekkürler

Son düzenleme:
Steelseries Sensei Ten
Steelseries Rival 710
;)
İkisinin de kablolu olması haricinde sorun yok.
En iyi seçenek bu olur diye düşünüyorum.
RGB aramazsanız ve sadecez kablosuz olsun derseniz Logitech g305 lightspeed 350-400TL arasında en iyisidir.

Hocam rival 710 benim de aklımda vardı fakat hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılamadığı için almaktan vazgeçmiştim
Steelseries'in modellerine yönelebilirsiniz isterseniz ve muhakkak vardır istediğiniz şekilde.
Steelseries'in her ekipmanı bende mevcut ve sonuna kadar memnunum her birinden.

Daha ucuz bir model istersen bende rival 3 wireless var. Çok memnunum.

bütçeyi biraz aşıp bunu almak mantıklı olur mu?
Eliniz küçük değilse ve profesyonel FPS oyuncusu değilseniz neden olmasın. Liste fiyatı 130 Euro gayet güzel fiyat. Sadece hafif mouselara alıştıysanız bir kaç hafta sıkıntı çekebilirsiniz.

Eliniz küçük değilse ve profesyonel FPS oyuncusu değilseniz neden olmasın. Liste fiyatı 130 Euro gayet güzel fiyat. Sadece hafif mouselara alıştıysanız bir kaç hafta sıkıntı çekebilirsiniz.
Şuan kullandığım mouse ağır bir mouse ve elimde bilekten 18-19cm civarında

O zaman öyle yaz 1250 lira link atıp gitme.
Ya kardeş allah aşkına lütfen yapma ya.
Ne demek istediğimi herkes anlıyor da neden sen tuhaf tuhaf cümle kuruyorsun.
Bırak konuşan konu sahibi olsun ya.
Sen de yap önerini geç başka konuya.
Neden millete sarıp ortamı geriyorsun.
O zaman öyle yaz o zaman şöyle yap o zaman böyle yap.
Yahu işim gücüm sana ya da bir başkasına mı soracağim ne yazıp ne yazmayacağımı.
Konu sahibi bütçemi aşıyor der attığım link'i dikkate alır ya da almaz çünkü onun bileceği iş.
Sana ne oluyor onu anlayamıyorum.

Geri