🔥İndirim Sapphire Pulse RX6600 8GB 612 Dolar/ AmazonJP

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Amazon JP üzerinde Rx 6600 oldukça kelepir bir fiyatta ve bunu sizinle paylaşmak istedim
Vergi ve kargo bedeli ile toplam 70.036 japon yenine denk geliyor. Dolar cinsinden 612 dolar yapar. Kredi kartı ile alırsanız genelde dolar cinsinden çekiyor parayı o yüzden dolar cinsinden miktar belirlemek istedim.
6700 küsür fiyatı var. Türkiyedeki en düşük fiyatına akakçe üzerinden bakabilirsiniz.
10k küsürdü en son. Aldıktan 1-2 hafta içerisinde elinize ulaşıyor, bilginize.
İyi forumlar​

Son düzenleme:
Çok iyi fiyst tr de 12k ya 1660ti satanlar görsün.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Amazon JP üzerinde Rx 6600 oldukça kelepir bir fiyatta ve bunu sizinle paylaşmak istedim
Vergi ve kargo bedeli ile toplam 70.036 japon yenine denk geliyor. Buda 612 dolar yapar. Kredi kartı ile alırsanız genelde dolar cinsinden çekiyor parayı o yüzden dolar cinsinden miktar belirlemek istedim.
6700 küsür fiyatı var. Türkiyedeki en düşük fiyatına akakçe üzerinden bakabilirsiniz.
İyi forumlar​
çok iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın.

Vergi ve kargo bedeli ile toplam 70.036 japon yenine denk geliyor. Buda 612 dolar yapar. Kredi kartı ile alırsanız genelde dolar cinsinden çekiyor parayı o yüzden dolar cinsinden miktar belirlemek istedim.
İyi forumlar​
Aynı paraya 1660 almaktan iyidir.

İyi forumlar​
burdan alıp sahibinden de 10k ya satıyorlar.

Amazon Türkiye hesabımla giriş yapamadım. Yeni kayıt mı yapmak gerekiyor? Kayıt olurken ve sipariş ederken dikkat edilecek bir şey var mıdır?

Amazon jpden ürün alırken ban yeme falan oluyormuş nasıl oluyor bilgilendirecek var mı,?

Amazon Türkiye hesabımla giriş yapamadım. Yeni kayıt mı yapmak gerekiyor? Kayıt olurken ve sipariş ederken dikkat edilecek bir şey var mıdır?
Evet Amazon jp için yeni üyelik gerekiyor.
Normal sipariş verebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon jpden ürün alırken ban yeme falan oluyormuş nasıl oluyor bilgilendirecek var mı,?
Hesabın kapatiliyor o kadar. Paranı vs. Almıyorlar yani

Peki taksit imkanı var mı? Eğer var ise taksit faturalandırma üzerinden mi yapılıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,814
Üyeler
187,575
Son üye
elmascankadir
Geri