250.000 ₺ Araç Tavsiyesi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Bütçe
250000
Merhabalar. 250 bin TL bir bütçem var.

Öncelikle aracı asıl alma sebebimiz yatırım gibi düşünebiliriz çünkü 7-8 ay sonra elimize ek bir para geçeceği için satacağız.
Düşük km ve ufak hasarlı bir araç olmasını istiyoruz.
Satacağımız için piyasası olan ve kolay satılabilecek bir araç olması gerek.
Model vs çok önemli değil.

Otomatik vites olması tercihimiz.
Hatchback olmayacak.

Son düzenleme:
Hocam zaten bu paraya çok lüks bir araba kalmadı. Bahsettiğiniz meganeler 350 binlerden başlıyor ,
Hızlı satılabilecek premium araçlarda bu bantta pek yok.
Daha yüksek modelli temizleri de var ben örnek atıyorum. 1.6 E-hdi motoru güzel sorunsuzdur az yakıyor diyemem zaten şuanda 50 kuruşun altında yakan araba yok .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve 2007 civarı B6 passatlar var . Çoğunun kilometresi yüksek .
1.4 T ile 1.6 Cdti arasında yakıt farkı çok fazla. Aralarında 25-45 kuruş arasında fark edebiliyor.

Son düzenleme:
Silindi.

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler bu sınıf araçları satarken sıkıntı yaşar mıyım sizce kolayca elden gitmesi gerekiyor çünkü.

Birde ben daha çok audi, bmw, mercedes, wolksvagen vs kafasındaydım aslında çünkü fiyatları çok hızlı artıyor ve satışı kolay yani tam bana göre.
Örneğin sizce şunlar nasıldır fikir almak istiyorum sizden.

Ama işte eski model olduğu için kararsızım siz ne önerirsiniz?
Kolay elden çıkmasını istiyorsan Egea, Clio, Megane, Corolla, Astra gibi araçlara bakman lazım. Attığın ikinci A4 Kasımda konulmuş ilk A4 ile Mercedes neredeyse 1 ay önce konulmuş ilana

İlandaki ilk audi alınmaz hocam. 50 bin küsür kayıt var.
2.ilana bakılabilir ama kolay satamazsın .
Passatı kolay satabilirsin çok zorlanacağını sanmam ama şöyle bir şey var ki o ilan sahte.
Resimlere bakarsan iki tane üst üste sahibinden yazısı var , o araba trendline değil, resimler çok bulanık ve piyasasının baya altında vermiş .
Belli ki arkadaş piyasayı düşürmeye çalışıyor.
Mercedes ise kilometre takıntın yoksa bakılabilir

Ve ekleyeyim , olamaz demiyorum ama expertiz Antalya da yapılmış plaka Muğla ilan Erzurum. Bu baya baya şüphe katıyor işe
11.resime de bakarsan başka bir ilan numarası var yani ilan sahte

İlandaki ilk audi alınmaz hocam. 50 bin küsür kayıt var.
2.ilana bakılabilir ama kolay satamazsın .
Passatı kolay satabilirsin çok zorlanacağını sanmam ama şöyle bir şey var ki o ilan sahte.
Resimlere bakarsan iki tane üst üste sahibinden yazısı var , o araba trendline değil, resimler çok bulanık ve piyasasının baya altında vermiş .
Belli ki arkadaş piyasayı düşürmeye çalışıyor.
Mercedes ise kilometre takıntın yoksa bakılabilir

Ve ekleyeyim , olamaz demiyorum ama expertiz Antalya da yapılmış plaka Muğla ilan Erzurum. Bu baya baya şüphe katıyor işe
11.resime de bakarsan başka bir ilan numarası var yani ilan sahte

Anladım hocam ben örnek olarak atmıştım ilanları ama haklısın biraz mantıklı bakınca ilanlara saçmalıyorlar.

Ozaman direkt soruyorum, 250 max bütçeye göre satışı kolay araç önerisi yapar mısınız, (ilan olarak) teşekkürler.

Anladım hocam ben örnek olarak atmıştım ilanları ama haklısın biraz mantıklı bakınca ilanlara saçmalıyorlar.

Ozaman direkt soruyorum, 250 max bütçeye göre satışı kolay araç önerisi yapar mısınız, (ilan olarak) teşekkürler.
Hocam dediğim gibi hızlı satılacak premium araç pek yok.
Ben olsam astralara yönelirdim. 1.6 bulunması zor ama 1.4 t bulunabilir.
Corolla ve Fluence de seçenekler arasına girebilir

Hocam dediğim gibi hızlı satılacak premium araç pek yok.
Ben olsam astralara yönelirdim. 1.6 bulunması zor ama 1.4 t bulunabilir.
Corolla ve Fluence de seçenekler arasına girebilir
Astralarin piyasasi iyi kolay satılır. Hem memnun da kalırsınız.

Müşterimiz 225'e geçen hafta 1.6 dizel almış.
98 binde hatasız boyasız ağır bakımları yeni yapılmış cosmo paket
Öyle bir ilan olsa direk atarım da yok işte.

250K param olsa 150K yı dolara, 100K yı da eth. a atarım tertemiz 1 yılda parayı 3 e katlarım.

250K param olsa 150K yı dolara, 100K yı da eth. a atarım tertemiz 1 yılda parayı 3 e katlarım.

Para ailede olunca maalesef dediğiniz yapılamıyor yoksa bende eth basmak istiyorum 🤗

Hocam bunlarin hiçbiri alınmaz açıkçası.
Opel Insignia öneririm. İlani örnek olarak attım. Hem elinizde kaldığı sürece de konforlu şekilde memnun kalacaksinizdir.

Çok yakıyor buda hocam ya 😅 şaka bi yana düşüneceğim, teşekkürler.

Hocam dayımda 2014 astra var hasarsız boyasız 88 binde 3 aydır satamıyor çünkü muadillerime göre fiyat yüksek kalıyor busefer kimse bakmıyor.

Müşterimiz 225'e geçen hafta 1.6 dizel almış.
98 binde hatasız boyasız ağır bakımları yeni yapılmış cosmo paket
Öyle bir ilan olsa direk atarım da yok işte.

Üstte beliettiğim gibi olay bilemiyorum yani.

3 hafta önce amcama 508 almıştık 200bine şuan 240-50 olmuş şaka gibi gerçekten ya.

Para ailede olunca maalesef dediğiniz yapılamıyor yoksa bende eth basmak istiyorum 🤗

Çok yakıyor buda hocam ya 😅 şaka bi yana düşüneceğim, teşekkürler.

Hocam dayımda 2014 astra var hasarsız boyasız 88 binde 3 aydır satamıyor çünkü muadillerime göre fiyat yüksek kalıyor busefer kimse bakmıyor.

Üstte beliettiğim gibi olay bilemiyorum yani.

3 hafta önce amcama 508 almıştık 200bine şuan 240-50 olmuş şaka gibi gerçekten ya.
Piyasa öyle hocam. Bu doların yükselmesini de bahane ediyolar ve yükseliyor. Bir bakıma onlar da dolar bazında kaybettiği için yükseltiyolar

Geri