discord bir anda doğrulama istedi

MysLL

80+
Reaksiyon skoru
72
Selamlar, arkadaşlarım ile discordda takılırken şöyle bir sorunla karşılaştım; Bu sorundan nasıl kurtulabilirim, telefon numarası vermek istemiyorum ama.
Screenshot_180.png

Kısa süre içinde 2.hesap ile ana hesabıma 3 4 defa geçiş yaptım ama. Ondan dolayı olabilir mi?
Kısa sürede fazla giriş çıkışlardan kaynaklı olabilir. Sanırsam sebebi bu olsa gerek.

Hmm, mecburen numara vereceğim yani. Teşekkürler :(
Ailenden birisinin numarasını almanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Eğer yaşın küçükse annen ve baban buna güvenmeyebilir ancak ablan veya abin varsa ilk onlara sorabilirsin.

Ailenden birisinin numarasını almanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Eğer yaşın küçükse annen ve baban buna güvenmeyebilir ancak ablan veya abin varsa ilk onlara sorabilirsin.
Numarayı verdim ancak şifreyi değişitrmek isterken yanlışlıkla numarayı kaldıra bastım ve şuanda da numarayı kabul etmiyor. Ne yapabilirim, desteğe yazdım ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Numarayı verdim ancak şifreyi değişitrmek isterken yanlışlıkla numarayı kaldıra bastım ve şuanda da numarayı kabul etmiyor. Ne yapabilirim, desteğe yazdım ama.
Başka bir telefon ile hallettim ancak eski numarayı silmek istiyorum, desteğe yazdım bakalım. Ne diyecekler acaba?

Geri