Kısa sürede fazla giriş çıkışlardan kaynaklı olabilir. Sanırsam sebebi bu olsa gerek.Kısa süre içinde 2.hesap ile ana hesabıma 3 4 defa geçiş yaptım ama. Ondan dolayı olabilir mi?
Hmm, mecburen numara vereceğim yani. TeşekkürlerKısa sürede fazla giriş çıkışlardan kaynaklı olabilir. Sanırsam sebebi bu olsa gerek.
Ailenden birisinin numarasını almanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Eğer yaşın küçükse annen ve baban buna güvenmeyebilir ancak ablan veya abin varsa ilk onlara sorabilirsin.Hmm, mecburen numara vereceğim yani. Teşekkürler![]()
Numarayı verdim ancak şifreyi değişitrmek isterken yanlışlıkla numarayı kaldıra bastım ve şuanda da numarayı kabul etmiyor. Ne yapabilirim, desteğe yazdım ama.Ailenden birisinin numarasını almanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Eğer yaşın küçükse annen ve baban buna güvenmeyebilir ancak ablan veya abin varsa ilk onlara sorabilirsin.
Başka bir telefon ile hallettim ancak eski numarayı silmek istiyorum, desteğe yazdım bakalım. Ne diyecekler acaba?Numarayı verdim ancak şifreyi değişitrmek isterken yanlışlıkla numarayı kaldıra bastım ve şuanda da numarayı kabul etmiyor. Ne yapabilirim, desteğe yazdım ama.