🔥İndirim Sapphire Pulse RX6600 8GB 612 Dolar/ AmazonJP

''Dolar olarak çektiği için kredi kartının hesap kesim tarihine göre, o tarihin kurundan TL olarak ödüyorsun.''
Burada kastettiğiniz eğer hesap kesim tarihindeki kura göre ise yine yanlış bilgi. Muhasebeleştiği zamanın 1 gün önceki kuru ile ödenir. Eğer bahsettiğiniz çekim olduğu andaki kur karşılığı ise yine yanlış bilgi :)
Çekim olduğu zaman japon yenindeki kura göre dolar çeker.
Doları ödediğin günün kurundan çekiyor. TL olarak.
 
Ürünün bedeli 605 dolar hadi banka da 5-10 dolar alsın totalde 615 dolar 8150tl yapıyor dolar 13 altına düşse 7900 küsür olur aslında o fiyata da kabulüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar stokta.
Eagle da 60000 yen Di lakin Eagle ın backplate i plastik.
hocam bu kartın linkini atabilir misiniz?
 
Çekim olduğu zaman japon yenindeki kura göre dolar çeker.
Doları ödediğin günün kurundan çekiyor. TL olarak.
Doları ödediğin günün kurundan çekmiyor. Sen belirlemiyorsun onu. Ne zaman muhasebeleşirse 1 gün önceki kurdan çekiliyor tl olarak.
 
Doları ödediğin günün kurundan çekmiyor. Sen belirlemiyorsun onu. Ne zaman muhasebeleşirse 1 gün önceki kurdan çekiliyor TL olarak.
Bir önceki günün bitişindeki kurdan çekiliyor yani?
 
hocam 8400 liraya denk geliyor bugünki kurla, kur artarsa alamıyorum çünkü bütçem 8500
Anlamadığım toplamda 615 doları geçmez 70k yen demek 8100tl oluyor dolar bazındada aynı rakamlar. 8500 geçmesi için doların 13.5 u geçmesi lazım.
 
Anlamadığım toplamda 615 doları geçmez 70k yen demek 8100tl oluyor dolar bazındada aynı rakamlar. 8500 geçmesi için doların 13.5 u geçmesi lazım.
73 bin yen ediyor hocam, doların artacağını düşündüğüm için öyle dedim, çünkü artarsa alamam kartı
Ekran görüntüsü 2021-12-30 195658.png
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Mesajlar
10,649,380
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri
Top