Ağ bağlantısı hatası

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
Radeon Software indireceğim ama ikidebir başarısız-Ağ Hatası diyip durduruyor devam ettir diyince başa atıyor 500mb şeyi indiremiyorum sinir oldum internette gayet stabil 50mbps 1-2 haftadır var bu sorun bazı şeylerde olmuyor bazılarında oluyor nasıl düzeltirim. @M-Q^GÖKTÜRK

Radeon Software indireceğim ama ikidebir başarısız-Ağ Hatası diyip durduruyor devam ettir diyince başa atıyor 500mb şeyi indiremiyorum sinir oldum internette gayet stabil 50mbps 1-2 haftadır var bu sorun bazı şeylerde olmuyor bazılarında oluyor nasıl düzeltirim. @M-Q^GÖKTÜRK
radeon softvareyi silip yükledinizmi hocam benzer sorun bende geforge experiencede vardı silip yükledim düzeldi

1-CMD'e "yönetici olarak çalıştır" diyerek girin.
2-İlk olarak "netsh int ip reset resetlog.txt" metnini yazıp enter'a basın.
3-Ardından "ipconfig/flushdns" metnini yazıp enter'a basın.
4-Son olarak "netsh winsock reset" yazıp enter'a basın.

İşlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Tırnak işaretlerini işin içine katmayın tabi.

Eğer her dosyada varsa internette sorun vardır bende telefondan pc ye interneti aktarınca oluyordu kablolu internete geçince düzeldi ama her dosyada olmuyorsa o dosya sunucusu kaynaklıdır mesela ben gta 5 için 11 gb lık bir mod indirmeye çalışıyorum sunucuda sıkıntı çıkıyor ne kadar denesem de ilk önce indirme hızım düşmeye başlıyor 0 oluyor sonra ağ hatası veriyor bir kaç saat sonra indirdiğim yerin sunucusu düzelmişti öyle de olabilir

1-CMD'e "yönetici olarak çalıştır" diyerek girin.
2-İlk olarak "netsh int ip reset resetlog.txt" metnini yazıp enter'a basın.
3-Ardından "ipconfig/flushdns" metnini yazıp enter'a basın.
4-Son olarak "netsh winsock reset" yazıp enter'a basın.

İşlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Tırnak işaretlerini işin içine katmayın tabi.
neyse sonra yapim tşk yöntem için yarın denicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri