Bu ay çıkan AMD Driverı.

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Arkadaşlar,
1-2 Ay önce CS&GO'da 20-25FPS Alıyordum. Bu Ay çıkan Driverı kurdum ve 45FPS Falan alıyorum.

Yani içiniz rahat olsun Driver/Sürücü sorunları düzeltildi.

NOT: Ekran kartın M430
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up.

Arkadaşlar,
1-2 Ay önce CS&GO'da 20-25FPS Alıyordum. Bu Ay çıkan Driverı kurdum ve 45FPS Falan alıyorum.

Yani içiniz rahat olsun Driver/Sürücü sorunları düzeltildi.

NOT: Ekran kartın M430

Up.
Aga be

Sistemi olmayanların inşallah bir gün olacak sistemi. Sisteminiz olsun da sorunlu olmasın o daha kötü.

Olur inşallah diyeceğimde bu fiyatlar bu kadar pahalı olduğu sürece zor. Ailenizin alacak durumu yoksam mecbur yazın çalışarak almak lazım başka türlü yolu yok. Para biriktirmeyle 3 senede anca alınır.
Var ama şuan zorlayamam yazin is bulursam calısıcam

Olur inşallah diyeceğimde bu fiyatlar bu kadar pahalı olduğu sürece zor. Ailenizin alacak durumu yoksam mecbur yazın çalışarak almak lazım başka türlü yolu yok. Para biriktirmeyle 3 senede anca alınır.
Hocam yaşım 15 malum corona var büyükler işsiz ben nerden bulucam

Var ama şuan zorlayamam yazin is bulursam calısıcam
Bide şu firmalar sistemleri bozuk yollamasa millet ne hallerle para kazanıyor hayalini kurduğu sistemi alıyor hoop bi bakmış ki bozuk. Geçen forumda biri 10.000 TL'ye almış bozuk yollamışlar. Hevesim kursağımda kaldı diyor. Haklı adam. Şimdi 2 3 ay bide ona uğraşıcak.

Bide şu firmalar sistemleri bozuk yollamasa millet ne hallerle para kazanıyor hayalini kurduğu sistemi alıyor hoop bi bakmış ki bozuk. Geçen forumda biri 10.000 TL'ye almış bozuk yollamışlar. Hevesim kursağımda kaldı diyor. Haklı adam. Şimdi 2 3 ay bide ona uğraşıcak.
Valla ya. O yüzden yer de önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri