hangi tür et önerirsiniz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,191
ben genel olarak kıyma veya kuşbaşı mangal yiyorum ama bir değişik birşeyler tatmak istiyorum migrostan 750 gr kadar et alacam wagyu falan önermeyin onlar aşırı pahalı migrostan alacam ama bütçem kg başı 150tl falan mangalda izgarada yapmak istiyorum tercihim dana etini daha çok seviyorum

firinda-sebzeli-kuzu-gerdan-112872.jpg

ben genel olarak kıyma veya kuşbaşı mangal yiyorum ama bir değişik birşeyler tatmak istiyorum migrostan 750 gr kadar et alacam wagyu falan önermeyin onlar aşırı pahalı migrostan alacam ama bütçem kg başı 150tl falan mangalda izgarada yapmak istiyorum tercihim dana etini daha çok seviyorum
Zeyinyağı Dananı kaba etli bir bölümü biraz da tereyağı ile ovup baharatlamak ve dinlendirmek ardından mangal alıp belli kriterlerde uzun saatler pişirmek.

Antrikot muydu neydi, hayatımda yediğim en güzel et olabilir

Antrikot muydu neydi, hayatımda yediğim en güzel et olabilir
bende antrikot düşünüyorum yağ dağılımı çok hoş duruyor ama bonfileyede gözüm hafiften kayıyor

dışı çıtır,içi yumuşak ve bol sulu etler iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,189
Üyeler
192,942
Son üye
AbraLuca
Geri