Yarın Sipariş Vericem Son Dokunuşlar

6049TL ve SSD Kronik sorunlu. Stokta kalan PSU C4 Patlayıcı. Ve aşırı pahalı.
Ssdyi toshiba yapacaktım 480 gb ve 1 tb hdd 5300 civarına denk geliyordu bayramda şu an fiyat uctu ve stok yok zaten

Bütçem 6000tl sistem teknoking 2 evet

Bende bu sistemi düşünüyordum ama AMD ekran kartından çekiniyorum kimi ısınıyor diyo kimi yazılım sorunu var diyor...
Amd ekran kartlarının yazılım sorunu son gelen güncellemelerle çözüldü sayılır. Isınma konusuna gelirsek RX 5XX serisinin bazı markalarında ısınma sorunu vardı . örneğin benim kullandığım msi armor serisi. Ama Rx 5XXX serisinde çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu yok. XFX RX 5600XT yi ve Sapphire nitro+ RX5700 XT yi gözlemleme şansım oldu ve ikiside yük altında 65-75 derece arasındaydı.

AMD ekran kartlarının yazılım sorunu son gelen güncellemelerle çözüldü sayılır. Isınma konusuna gelirsek RX 5XX serisinin bazı markalarında ısınma sorunu vardı . örneğin benim kullandığım MSI armor serisi. Ama Rx 5XXX serisinde çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu yok. XFX RX 5600XT yi ve Sapphire nitro+ RX5700 XT yi gözlemleme şansım oldu ve ikiside yük altında 65-75 derece arasındaydı.
İşim sadece oyun oynayıp arka plandan video çekmek umarım araştırmalarım beni yanıltmaz ve dediğin şekilde sonuçlar bulurum. Ben de arkadaş gibi teknokıng 2 alacağım sanırım

İşim sadece oyun oynayıp arka plandan video çekmek umarım araştırmalarım beni yanıltmaz ve dediğin şekilde sonuçlar bulurum. Ben de arkadaş gibi teknokıng 2 alacağım sanırım
O zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Isınma sorunuyla karşılaşacağını zannetmiyorum fakat olurda ısınma sorunuyla karşılaşırsan Radeon Software, AMD Memory Tweak veya msi afterburner programlarından Fan hızı ayarı yapabilirsin. Çünkü şu an kartların birçoğu 60 dereceye gelmeden fanları çalıştırmıyor. Bende ısınma sorunu olan msi armor rx 580 oc var. Stok halde 84 dereceye kadar gördüm. Dediğim programlardan undervolt ve fan ayarlarını yaptıktan sonra cod warzone , pubg, squad ,f1 2019 gibi oyunları en yüksek ayarlarda maksimum 76 derece gördüm.

O zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Isınma sorunuyla karşılaşacağını zannetmiyorum fakat olurda ısınma sorunuyla karşılaşırsan Radeon Software, AMD Memory Tweak veya MSI afterburner programlarından Fan hızı ayarı yapabilirsin. Çünkü şu an kartların birçoğu 60 dereceye gelmeden fanları çalıştırmıyor. Bende ısınma sorunu olan MSI armor rx 580 oc var. Stok halde 84 dereceye kadar gördüm. Dediğim programlardan undervolt ve fan ayarlarını yaptıktan sonra cod warzone , PUBG, squad ,f1 2019 gibi oyunları en yüksek ayarlarda maksimum 76 derece gördüm.
Benimde beklentim o dereceler olsun yeter

Geri