🔥İndirim Asus Rog Gladius II Origin 410TL

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,357
Amazon’da 410TL’ye inmiş. Normalde en düşük 549TL idi. Alana Hayırlı olsun.”Normalde mouse RGB resme ışık kapalı halini koymuşlar.”

AC946721-657F-4547-99DC-FAF07430C0DB.jpeg

Son düzenleme:
Amazon’da 417TL’ye inmiş. Normalde en düşük 549TL idi. Alana Hayırlı olsun.”Normalde mouse RGB resme ışık kapalı halini koymuşlar.”

Alıntıyı görüntüle
Kablosuz aramasam alırdım ama iyi fiyat

Bence verilmez bu para. Kablosu çıkıyor ama kablosuz değil. Biraz garip geliyor bana. Kötü değil fare ama bana bu fiyata alınmaz gibi geldi.

Z490 Serisi anakart aldığımda Asus hediye olarak yollamıştı kampanyası vardı o zamanlar, güzel mouse kablosu taşınabilirlik açısından sökülebiliyor bu mouse dan önce g402 hyperion fury kullanıyordum. Eli küçük olanlar için ideal değil, ben memnunum.

Kutudan 2 kablo çıkıyor. Kablolarından biri telefonumun şarj kablosu 8 aydır gık demedi. Mouse'a gelince de daha önceki fareniz küçükse başlarda elinize çok büyük geliyor. Ama alışınca elinize oturuyor. Alışınca küçük mouse garip gelmeye başlıyor. Logitech M171 mouse'dan geçmiştim. Alışınca tekrar geri dönemedim.

Amazon’da 417TL’ye inmiş. Normalde en düşük 549TL idi. Alana Hayırlı olsun.”Normalde mouse RGB resme ışık kapalı halini koymuşlar.”

Alıntıyı görüntüle
Bedava değil ama almayı düşünen için mükemmel fırsat eline saglık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,901
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri