400 TL BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

İtopyadan 199TL'ye Razer Viper Mini almıştım zamanında. Gene arada bir düşüyor 200 liraya. Rival 3'e göre daha iyi sensör ,daha iyi fiyat ve kablosu örgülü. Ek olarak çok hafif ve eli yormuyor. Boyutu küçük diye almadan önce çok tereddüt ettim ama aldıktan sonra boyutuna rağmen çok iyi geldi. Tavsiye ederim . (Kalan 200 liraya da bir şeyler alırsın)
Denedim viper miniyi ama gerçekten çok küçük geldi yoksa denemeden söylemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende diyorum ki orijinal kablosunu kullanmana gerek yok bir olayı yok sıradan kablo.
Garip yaklaşım neyse :)

Bu mouse pulsefire fps pro dan daha mı iyi daha mı kötü
Sensörleri aynı fps pro biraz daha uzun/ geniş ve sağ el için onun haricinde surge'ün switchleri çok daha iyi dayanıklılık açısından.
Aynı fiyat olsa surge alınır ama 100-150 tl fark varsa o zaman fps pro alınabilir derim. Tabi 400-450 TL'ye çıkılabiliyorsa pulsefire haste ikisinin yerine de tercih edilir.

Sensörleri aynı fps pro biraz daha uzun/ geniş ve sağ el için onun haricinde surge'ün switchleri çok daha iyi dayanıklılık açısından.
Aynı fiyat olsa surge alınır ama 100-150 TL fark varsa o zaman fps pro alınabilir derim. Tabi 400-450 TL'ye çıkılabiliyorsa pulsefire haste ikisinin yerine de tercih edilir.
Haste'a baktım da o tarz boşluklu mouselar hiç hoşuma gitmiyor

FPS Pro 400 TL , Surge 380 TL

FPS Pro 400 TL , Surge 380 TL
O zaman dediğim gibi surge daha iyi tercih olur.
Ben kendim hasta aldım. Satıcısı amazon tavsiye ederim. 25 lira farka çok daha hafif ve kaliteli ürün.
Delikli yapı el terlemesine karşı çok iyi hava aldığı için.
Su/toz koruması var o konu da endişe ediyorsanız. Kısacası alabiliyorsanız alın beğenmezseniz zaten Amazon iade alır her türlü.

Ekler

• Screenshot_20220106_000810.jpg
    Screenshot_20220106_000810.jpg
    348.3 KB · Hit: 32
Logitech g300s kucuk ve hafif bir mouse ama elim buyuk olmasina ragmen kullanimi rahat şık ve sade bi tasarimi var oneririm
Çok oldu aldığım, razer deathadder essential satın aldım. G300s küçük olduğu için tercihim olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri