Aquarius 5-AN Yi Sonunda Aldım :D

isterdik tabi almayıda herkesin bütçesi fazla olsa keşke bro :) 4000 den 4350 lik sistem aldırdım daha üstünü istemedim 1660 a zaten oc yapıcam 1660 ti oluyo oda yeterli gayet
Hayır 1660s 1660 ti oluyor. Sizinki 1660s e yaklaşır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

isterdik tabi almayıda herkesin bütçesi fazla olsa keşke bro :) 4000 den 4350 lik sistem aldırdım daha üstünü istemedim 1660 a zaten oc yapıcam 1660 ti oluyo oda yeterli gayet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazarım mutlaka bugün sabah kargoya verirler büyük ihtimalle elime de perşembe veya çarşamba ulaşır
Hocam kaç günde kargoya verildiğini yazarsan sevinirz.

1660 alman kötü olmuş, 1660S alsan çok daha iyiydi.
Sistem sipariş veren herkese şu şekil yorumlar yapmanız yanlış.
Herkesin belli başlı bir bütçesi var ve üstüne çıkamıyorlar.
Böyle söyleyerek hem heves kırıyorsunuz hem de alan kişinin "Acaba kötü sistem mi aldım acaba?" gibi düşündürüyorsunuz.
Yapmayın.

Böyle söyleyerek hem heves kırıyorsunuz hem de alan kişinin "Acaba kötü sistem mi aldım acaba?" gibi düşündürüyorsunuz.
Yapmayın.
Haklısınız hocam.

Yapmayın.

Ufak not olarak söyledim. Sistem gayet güzel :)

Yapmayın.
yok ya sıkıntı yok o kadar aldırış etmiyorum da sadece dediğin gibi bi kötü mü aldım şüphesi oldu anlık olarak düşününce geçti teşekkür ederim bu arada aynen herkesin bütçesi belli 2500 olan da var 5000 olan da var 10000 olanda var yani :)

Arkadaşlar foruma kayıt olmadan önce gerçekten bu kadar detaylı bilgim yoktu PC parçaları hakkında artık bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum gerek izlediğim video okuduğum makalelerden gerekse sizlerden almış olduğum bilgilerle bu kadar bilgili olup bilmeyen kardeşlerimize abilerimize bilgiler verebilir hale geldiğime inanıyorum düşünmeyen varsa da böyle canı sağolsun herkese teşekkür ediyorum umarım herkes istediği PC ye sahip olur. :)
Alıntıyı görüntüle
özellikle @Gizemss e teşekkürler babama ilettiğin mesajı gösterdim yararı oldu :D
Sistem gelince fotoğraf atarmısınız ?

Gayet güzel sistem.Bende 1650s ve 1600 AF ile almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar foruma kayıt olmadan önce gerçekten bu kadar detaylı bilgim yoktu PC parçaları hakkında artık bilgimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum gerek izlediğim video okuduğum makalelerden gerekse sizlerden almış olduğum bilgilerle bu kadar bilgili olup bilmeyen kardeşlerimize abilerimize bilgiler verebilir hale geldiğime inanıyorum düşünmeyen varsa da böyle canı sağolsun herkese teşekkür ediyorum umarım herkes istediği PC ye sahip olur. :)
Alıntıyı görüntüle
özellikle @Gizemss e teşekkürler babama ilettiğin mesajı gösterdim yararı oldu :D
Hayırlı olsun.

İyi günlerde kullanın :)

Geri