.

Reaksiyon skoru
149
beyler benim derslerim çok iyiydi 10. sınıfa kadar hep taktir alırdım bu sene 3 zayıf var pc ye çok düşkün olduğumu bilen babam yaryılda görüşcez diyor bu yaşıma kadar dayak yemedim başarılı bir çocuktum ama bu sene teşekkür bile alamıyorum sizinde böyle bir durumunuz oldu mu adamın yüzüne nasıl bakıcam o notlarla onu düşünüyorum başına gelen varsa ne yapayım seri taktik

• Beğen
Reaksiyonlar: kare
beyler benim derslerim çok iyiydi 10. sınıfa kadar hep taktir alırdım bu sene 3 zayıf var pc ye çok düşkün olduğumu bilen babam yaryılda görüşcez diyor bu yaşıma kadar dayak yemedim başarılı bir çocuktum ama bu sene teşekkür bile alamıyorum sizinde böyle bir durumunuz oldu mu adamın yüzüne nasıl bakıcam o notlarla onu düşünüyorum başına gelen varsa ne yapayım seri taktik
Dostum eğer torpilin yoksa seni kurtaracak birisi yoksa baban haklı. 11. sınıf başında bir tokat yedim varya yere yapıştım bu sene . o gün bugündür deli gibi ders çalışyıorum istediğim üni için.

online eğitimde 2 yıl doğru düzgün ders görmediğiniz/çalışmadığınız için normal.ama ipin ucunu kaçırırsan toplayamazsın.

Gerçekler ağırdır, söylesem ban bile yerim.

Cahillik yaptın, babandan özür dileme, baban için çalışmıyorsun.

Eşek gibi ders çalış ama korktuğun için olmasın. Saçma bilgisayar oyunları senin hayatını kötü etkiledi, kalkamadın da 1 saat ders mi çalışamadın be adam?
Baban o bilgisayarı satsa haklıdır, zengin misin? Büyük ihtimal ay da 1 kilo et anca yiyorsundur. Eee neyine güveniyorsun be kardeşim?

Babana değil, kendine borcunu öde, şimdiden oyunları azalt 15 tatil bittikten sonra eşek gibi ders çalışacaksın 90 aldım yok, ıq seviyen çok düşükmü de saatlerce çalışıp 90 alacaksın? Hep 100 al babanı sevindir, kendine borcunu öde. Git babanın gönlünü de al.

Son konumda Türkiye'de üniversite okumanın, eğitim görmenin bir şeyi ifade etmediğini anlattım. Önemli olan aldığın not değil, öğrendiklerin ve kendini hangi konularda geliştirdiğindir. Demej istediğim okul önemli değil. Baban için kısa vadede kendini kurtarmaya çalış tek tavsiyem o.

Eşek gibi ders çalış ama korktuğun için olmasın. Saçma bilgisayar oyunları senin hayatını kötü etkiledi, kalkamadın da 1 saat ders mi çalışamadın be adam?
Baban o bilgisayarı satsa haklıdır, zengin misin? Büyük ihtimal ay da 1 kilo et anca yiyorsundur. Eee neyine güveniyorsun be kardeşim?

Babana değil, kendine borcunu öde, şimdiden oyunları azalt 15 tatil bittikten sonra eşek gibi ders çalışacaksın 90 aldım yok, ıq seviyen çok düşükmü de saatlerce çalışıp 90 alacaksın? Hep 100 al babanı sevindir, kendine borcunu öde. Git babanın gönlünü de al.
ne diyeyim haklısın teşekkürler tavsiyelerin için

Saçma buldum yorumunu, dersten düşük alınca IQ seviyesi düşük mü oluyor şimdi arkadaşın? Bence ilk önce bu zihniyetten kurtulman lazım başkalarını eleştirmek veya hatalarını sorgulamak için.

Baban ceza olarak 15 tatilde o pc mining yaptırcak : D

sizinde böyle bir durumunuz oldu mu adamın yüzüne nasıl bakıcam o notlarla
Adam alıştı benim zayıf almama o kadar düşük değil ortalamayım ama yüksek alınc zılgıt çekiyoz öyle diyiym

Aaa ben hemen çalışmaya başlamalısin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,727
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri