En İyi Assassin's Creed Oyunu'

En İyi Assassin's Creed Oyunu

• Assassin's Creed

Oylar: 0 0.0%
  • Assassin's Creed II

Oylar: 10 19.6%
  • Assassin's Creed: Brotherhood

Oylar: 2 3.9%
  • Assassin's Creed: Revelations

• Assassin's Creed III

Oylar: 4 7.8%
  • Assassin's Creed IV: Black Flag

Oylar: 7 13.7%
  • Assassin's Creed: Unity

Oylar: 4 7.8%
  • Assassin's Creed: Syndicate

• Assassin's Creed: Origins

Oylar: 3 5.9%
  • Assassin's Creed: Odyssey

Oylar: 12 23.5%
  • Assassin's Creed: Vallhalla

Oylar: 9 17.6%

• Oy kullanan toplam üye
    51
Bence net AC:2

Odyssey.

Şu ana kadar AC 1, AC 2, AC Unity oynadım, Origins'i de yeni aldım. Ama daha önce arkadaşımda test ettiğim üzere bence Origins çok güzel. Valhalla, Odyssey falan hiç oynamadım ama Origins atmosferi, dünyası, mitolojik varlıklarıyla beni çok kendine çekti (Valhalla ve Odyssey için de videolar izledim tabii). O sarı ton ve grafikler beni benden alıyor. Zaten bu yüzden Odyssey yerine Origins almıştım.

Assassin's creed 2 ve black flag bence,ikinin oturaklı oynayışı ve hikayesi black flagin ise sevdiğim yanı gemidir,sırf gemi için baştan oynayabilirim oyunu.

Son üç oyunun oyun tarzını beğenmediğim için son üç oyun beni çekmiyor. Bundan öncekilerde ise Unity hem animasyonlarıyla hem de temasıyla çok güzel duruyor.

Son üç oyunun oyun tarzını beğenmediğim için son üç oyun beni çekmiyor. Bundan öncekilerde ise Unity hem animasyonlarıyla hem de temasıyla çok güzel duruyor.
katılıyorum hocam assasins anlayışın dışına çıkıldığını düşünüyorum benim vurduğum hasar rakibin canından düşük diye arkadan indiremiyorsam ne anlamı varki gizliliğin,bu tarzın assasin evreni için uygun olmadığını düşünüyorum.

Valhalla niye ekli değil.

Odyssey.

Benim için Unity hem animasyonları, vuruş hissi (Ağır silahlar ile), teması, gerçekçiliği ile en iyi oyundur benim için.

Diğer oyunlarda ne o öyle gir 20 kişinin arasına haşat et adamları ne bileyim al hidden blade blok yapan adamı öldür. Bunda gir bakayım bi 3 kişinin arasına sis atmadan nasıl seni haşat ediyorlar.

Valhalla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,677
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri