Talha Celik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
arkadaşlar sistemim açıklamada yazıyor bu sistemle bu fps gerçekden çok absürt bana göre
en üstteki ayarın benim sistemimde olmamasının nedenini biliyor musunbu oyunun optimizasyonunun bozuk oldugunu düşünüyorum. i7 10875 ve rtx 3060 lı bilgisayarımda ani fps dropları yaşanabiliyor. düşük fps sorununu ise ben şu ayarlar ile çözüyorum. çünkü ayarlar artınca ekran kartı daha fazla kullanılıyor ve fps artıyor gibi geldi bana Alıntıyı görüntüle
hiçbir fikrim yok. sorununuz o bile olabilir. çünkü işlemcinin tüm çekirdeklerinin kullanılmasını sağlıyor o ayaren üstteki ayarın benim sistemimde olmamasının nedenini biliyor musun
bilgisayarınız masaüstü bence en az 250 300 fps aralarında almalısınızen üstteki ayarın benim sistemimde olmamasının nedenini biliyor musun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
144 fps bile alamaıyorum 2060 + r5 3500 ile
Bence sizde sıkıntı var.i5-11400+3060 1080p de max grafiklerde 300 fps alıyorum.Bugüne kadar hiç drop yemedim.bu oyunun optimizasyonunun bozuk oldugunu düşünüyorum. i7 10875 ve rtx 3060 lı bilgisayarımda ani fps dropları yaşanabiliyor. düşük fps sorununu ise ben şu ayarlar ile çözüyorum. çünkü ayarlar artınca ekran kartı daha fazla kullanılıyor ve fps artıyor gibi geldi bana Alıntıyı görüntüle
işte neden alamadığımı soruyorum gerçekden çok gariphiçbir fikrim yok. sorununuz o bile olabilir. çünkü işlemcinin tüm çekirdeklerinin kullanılmasını sağlıyor o ayar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayarınız masaüstü bence en az 250 300 fps aralarında almalısınız
hocam benim laptop oldugu için sıkıntı büyük ihtimalle o yüzden drop oluyorBence sizde sıkıntı var.i5-11400+3060 1080p de max grafiklerde 300 fps alıyorum.Bugüne kadar hiç drop yemedim.
Olmaması lazım ama ya garip.Acaba ramlerde bir sıkıntı mı var ki? Veya driverlar mı güncel değil?hocam benim laptop oldugu için sıkıntı büyük ihtimalle o yüzden drop oluyor
silip yükleyin. büyük ihtimalle güncelleme felan yaparken sıkıntı yaşanmış olabilirişte neden alamadığımı soruyorum gerçekden çok garip
kusura bakmayın bilmiyordum (RTX-2060 AMD-RYZEN5 3500 MSİ B450M-A PRO MAX XPG 8X2 16GB 3000MHZ FSP 600W 80+)Sistem imzada yazıyor demeyin, mobilden girenler imzayı görüntüleyemiyor.
driverlarımın hepsi güncel. bilgisayarımda bu : https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-5/Olmaması lazım ama ya garip.Acaba ramlerde bir sıkıntı mı var ki? Veya driverlar mı güncel değil?
yaklaşık 2-3 kez pcyi formatladım ve fpslerde bir değişiklik olmuyorsilip yükleyin. büyük ihtimalle güncelleme felan yaparken sıkıntı yaşanmış olabilir