Fifa 22 bu kadro için taktik ve diziliş önerisi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100
Fifa 22 de süper lig kadrosu kuruyorum. ancak kadrom ile 20 ye yakın maçtır kazanamıyorum. Güçsüz rakipler de dahil. Artık sıkıldım. kadroma diziliş, Taktik ve 550k bütçe ile oyuncu önerebilir misiniz? (Oyuncunun süper ligde oynamış olması gerekiyor)(Hagi ve okocha benim 550k bütçe için seçtiklerim. Daha almadım bütçeye dahil onlar da)
FIFA 22 Screenshot 2022.01.10 - 20.58.52.47.png

Özellikle savunma hataları yüzünden maç kaybediyorum. Her maç en az 1 savunma oyuncum kırmızı kart yiyor

Fifa 22 de süper lig kadrosu kuruyorum. ancak kadrom ile 20 ye yakın maçtır kazanamıyorum. Güçsüz rakipler de dahil. Artık sıkıldım. kadroma diziliş, Taktik ve 550k bütçe ile oyuncu önerebilir misiniz? (Oyuncunun süper ligde oynamış olması gerekiyor)(Hagi ve okocha benim 550k bütçe için seçtiklerim. Daha almadım bütçeye dahil onlar da)
Alıntıyı görüntüle
valencia texera luyindama ve sol ortadakının ısmını unuttum onların yerine birini al ve 4 2 3 1 e geç

valencia texera luyindama ve sol ortadakının ısmını unuttum onların yerine birini al ve 4 2 3 1 e geç
Valencia iyi oynuyor bence. Luyindama zaten 11 oyuncum değil. Teixeiranın yedeği batshuayi. Pazarda Okaka da var onu alabilirim belki. Pjanic de iyi bence hocam. 4321 e geçeyim mi diyorsunuz yani?

Alıntıyı görüntüle

Özellikle savunma hataları yüzünden maç kaybediyorum. Her maç en az 1 savunma oyuncum kırmızı kart yiyor
4 - 3 - 2 - 1 oneririm cok ise yariyor hem atak hem savunma ikisinin ortasi

Valencia iyi oynuyor bence. Luyindama zaten 11 oyuncum değil. Teixeiranın yedeği batshuayi. Pazarda Okaka da var onu alabilirim belki. Pjanic de iyi bence hocam. 4321 e geçeyim mi diyorsunuz yani?
4-2-3-1 değil 4-3-3 e dön 19. diziliş

pjanıc degıl onun solundakı
Gradel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 - 3 - 2 - 1 oneririm cok ise yariyor hem atak hem savunma ikisinin ortasi
Bu iyi mi hocam
FIFA 22 Screenshot 2022.01.10 - 21.08.54.94.png

texera batshuayı 2 sinide sat yerine drogba fln al
Hocam bende almak isterdim de Fiyatları 400 k dan başlıyor. önceliğim Hagi almak hagi de 400k

Gradel

Bu iyi mi hocamAlıntıyı görüntüle
Hocam iyi fakat defansin daha kuvvetli olmasini istiyorsaniz kanat oyunculari oynatmalisiniz ya 4 - 2 - 3 - 1 yada 4 -3 - 2- 1 oynayin defans kuvvetli olsun istiyoraaniz cunku bu dizilisler de kanatlar geriye gelip yardim yapiyor defansa cok stoper ve beklere cok yuk kalmiyoe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri