Windows 11 e gecilir mi

Bir sorunla karşılaşmazsın büyük ihtimal bir şey olursa da dediğim gibi bir süreliğine Windows 10'a geri dönebiliyon
Yani simdi w11 e yukselttim ben digelim mesela 14 gunlugune falan windows 10 a geri donebiliyo muyum bide ben windows 10 pro kullaniyorum yukselttigim zaman w11 pro olarak mi yukseltmis olucam

Yani simdi w11 e yukselttim ben digelim mesela 14 gunlugune falan windows 10 a geri donebiliyo muyum bide ben windows 10 pro kullaniyorum yukselttigim zaman w11 pro olarak mi yukseltmis olucam
Evet öyle bir süre var ama ne kadar olduğunu şuan hatırlamıyorum baya oldu ben geçeli
Evet win 11 pro olacak

Evet öyle bir süre var ama ne kadar olduğunu şuan hatırlamıyorum baya oldu ben geçeli
Evet win 11 pro olacak
Hocam siz yukseltme ile mi yoksa temiz kurulu ile mi kurmustunuz w11 i

Sistemin kaldırır ama anlık olarak can sıkıcı buglar var bence geçme

Arayuz ve diger ozellikler olarak gercekten cok hosuma gitti windows 11 sizce gecmeli miyim oyun ve diger islemlerde performans artisi olur mu amd islemci kullaniyorum
FPS artıyor ama her oyunda değil vede yeni çıktığı için bence eksıklerı var valorant oynıyamıyorsun mesela izledim araştırdım çok iç açıcı değil bence geçme

Hocam siz su ana kadar bir soru n yasadiniz mi w11 de bide oyun performansi nasil
İlk yüklediğimde valorant sorunu yaşadım ama o da win 11 zorunluluklarından biri olan secure boot açık değil diye düzelttim sonra bir de rampage'in uygulaması çalışmadı başka da win 11'den kaynaklanan sorun yaşamadım
Oyun performansımda gözle görülür bir değişim olmadı genel olarak aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FPS artıyor ama her oyunda değil vede yeni çıktığı için bence eksıklerı var valorant oynıyamıyorsun mesela izledim araştırdım çok iç açıcı değil bence geçme
Oynayabiliyorsun? Secure boot açman gerekiyor sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,339
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri