Televizyondan gelen kablo nedir?

Hocam dediğim gibi o soldaki kablo TV nin arkasından çıkıyor direkt anten yerine bağlı modeme uzanan kablo yok TV den birde TV'nin güç kablosu var o kadar.Sagdaki zaten boşta başka odaya gidiyor o sağdaki eski tip TV ye bağlanabilir kablo ama şuanda bağlı değil.Modemde bağlı 2 adaptör var biri ont cihazına diğeri modemin power yerine bağlı ont cihazindaki lan kablosu modemin arkasındaki lan yerine giriyor.Yanindaki optical kablo ise duvardan geçiyor aşağıya gidiyor fotoğrafta kablolarida atıyorum.
Fiber internetiniz var yani, sağdaki kablo eski tip kablolu tvler için o zaman.

Hocam dediğim gibi o soldaki kablo TV nin arkasından çıkıyor direkt anten yerine bağlı modeme uzanan kablo yok TV den birde TV'nin güç kablosu var o kadar.Sagdaki zaten boşta başka odaya gidiyor o sağdaki eski tip TV ye bağlanabilir kablo ama şuanda bağlı değil.Modemde bağlı 2 adaptör var biri ont cihazına diğeri modemin power yerine bağlı ont cihazindaki lan kablosu modemin arkasındaki lan yerine giriyor.Yanindaki optical kablo ise duvardan geçiyor aşağıya gidiyor fotoğrafta kablolarida atıyorum.
Tamam hocam o kablo dursun eğer sökebilirseniz sökebilirsiniz.

Ah be kardeşim daha sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ananın babanın kazandığı paranın 10 mislini alıyorum sen ne konuşuyon taşeronluk senin işin.
Ya hadi beni sal git taşeron musun milyarder misin nesin o işini yap. Burda abuk sabuk insanların kafasını bulandırma.

Fiber internetiniz var yani, sağdaki kablo eski tip kablolu tvler için o zaman.
Kablonetin o kablo TV yayını değil kardeşim anlamıyon mu adam kablonetin hizmetini almamış demek TV yayını falan değil.

Ah be kardeşim daha sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ananın babanın kazandığı paranın 10 mislini alıyorum sen ne konuşuyon taşeronluk senin işin.
Tamam sen kocaman bir insansın. Sen git taşeron olarak çalışmaya devam et. Kolay gelsin.
Forumda boş kavgalar etmeniz uzun veya kalıcı uzaklaştırılmanıza sebep olur, boş kavgalardan ve tartışmalardan kaçının. Taşeronluk kötü bir şey değildir, taşeron işçi de insan ekmek parası peşinde. Sosyal aşağılama yapmayın

Ya hadi beni sal git taşeron musun milyarder misin nesin o işini yap. Burda abuk sabuk insanların kafasını bulandırma.
Çocuklara bak hele siz ne ara büyüdünüz de burnunuzu herşeye sokuyonuz

IMG_20220115_173140.jpg

Forumda boş kavgalar etmeniz uzun veya kalıcı uzaklaştırılmanıza sebep olur, boş kavgalardan ve tartışmalardan kaçının. Taşeronluk kötü bir şey değildir, taşeron işçi de insan ekmek parası peşinde. Sosyal aşağılama yapmayın
Aşağılama yapma niyetinde değilim ama böyle yanlış bilgiler vererek taşerondan ileri gidemez demek istedim.

Arkadaşlar kavgaya ne gerek var bakın fotoğraf o yeşil uçlu olan duvardan geçiyor.

Ben kablonet felan demedim zaten, eski tip tvler için kablolu yayında kullanılan kablosu dedim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam dostum bu fiber internet, bununla o kablonun alakası yok
Tamam güzel kardeşim ben diyorum ki o kablonetin kablosu adam hizmeti almamış sökebilir oradan yayın alamaz hizmeti almadığı sürece kablonun yapısından belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağılama yapma niyetinde değilim ama böyle yanlış bilgiler vererek taşerondan ileri gidemez demek istedim.
Ah be çocuk sen binden başka yerde çalışamazsın bu beyinle vallaha yazık .

Geri