Trident Z5 Alınır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,281
Bütçe
8500
Gskill Trident Z5 DDR5 RGB Ram'i Alınır mı? Çipleri nasıl?
Ddr5 alınmaz ülkemizde çok pahalı demeyin. Ryzen 7. Nesil bir sistem toplayacağım. Sistemimde DDR5 olmak zorunda almışken iyisini alayım diyorum.
Ramlerden anlayan malum arkadaşı etiketliyorum @RevDeisDou
Edit : Ben konuyu yazmaya başlarken 6-6.5 falandı. Şuan 8.5 olmuş fiyatı boşverin ram hakkında yorum lazım. Ya da daha iyi bir öneri

Gskill Trident Z5 DDR5 RGB Ram'i Alınır mı? Çipleri nasıl?
Ddr5 alınmaz ülkemizde çok pahalı demeyin. Ryzen 7. Nesil bir sistem toplayacağım. Sistemimde DDR5 olmak zorunda almışken iyisini alayım diyorum.
Ramlerden anlayan malum arkadaşı etiketliyorum @RevDeisDou
Edit : Ben konuyu yazmaya başlarken 6-6.5 falandı. Şuan 8.5 olmuş fiyatı boşverin ram hakkında yorum lazım. Ya da daha iyi bir öneri
Tipsiz bir ram ama kalitesini bilemem

Maşallah Maşallah 8.4k nedir alt tarafı ram.
Elimdeki DDR4 4000mhz CL14 ramler bakıp bakıp şükrediyorum zamanında iyiki almışım diye.
Hocam Ddr5 lerin fiyatı malûm. 5Kdan falan başlıyor zaten. Ryzen 7. Nesil DDR4 desteklemeyecekmiş.

Hocam Ddr5 lerin fiyatı malûm. 5Kdan falan başlıyor zaten. Ryzen 7. Nesil DDR4 desteklemeyecekmiş.
DDR5 lerin oturması en baba 2 senesi var hele durumlar böle devam ederse kafadan 3 sene. Elimdeki ramler ile 12.nesil işlemci 4000serisi erkan kartı tamamlayıp bırakıcam sistemi.

DDR5 lerin oturması en baba 2 senesi var hele durumlar böle devam ederse kafadan 3 sene. Elimdeki ramler ile 12.nesil işlemci 4000serisi erkan kartı tamamlayıp bırakıcam sistemi.
Aslında Ram'i daha sonraya da erteleyebilirim. X670 + 7. nesil Ryzen alabilirim. her şey Ryzen 7000 çıkınca belli olacak

Alabileceğin en iyi DDR5 bellek olsa da %40-50 ucuza başka bir kit alınabilir vengaenance gibi.

Aslında Ram'i daha sonraya da erteleyebilirim. X670 + 7. nesil Ryzen alabilirim. her şey Ryzen 7000 çıkınca belli olacak
Aynen öyle şuanda intel ddr5 zorunlu kılmıyor bu ve bir sonraki nesil için ama ryzen ddr4 desteklemicek ryzen kullanıcak kişi mecbur alması lazım.

Geri