Eve jandarma Geldi Beyler

Daha önce çok yaptık kavga oda arada vuruyor ama bu büyük oldu biraz
Tedavi olmak zor değil...
Aranızda ki konuları sakince halletmek yerine fiziksel güç kullanıyorsanız her ikinizde sorun var demektir..
Büyük falan olmadı yapabileceğin en son şeyi yapmışsın biz artık ne desek boş...

Babaya el kalkarmı ne krizi olm nasıl bir yaşantınız var babanın yüzüne nasıl bakacaksın.
Kanka oda baba vurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aranızda ki konuları sakince halletmek yerine fiziksel güç kullanıyorsanız her ikinizde sorun var demektir..
Büyük falan olmadı yapabileceğin en son şeyi yapmışsın biz artık ne desek boş..

babaya vuran eller taşa döner allah yakar o elleri :D
Tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük falan olmadı yapabileceğin en son şeyi yapmışsın biz artık ne desek boş...
Doğru ama krizi geçirdim diyorum

olum iyi senaryo yazmışsın he geliyorsun jandarmayı arıyorsun daha yaşın 16 ne olucagını bilmiyorsun sonra sicilime işlermi diyorsun troll gibi %90

olum iyi senaryo yazmışsın he geliyorsun jandarmayı arıyorsun daha yaşın 16 ne olucagını bilmiyorsun sonra sicilime işlermi diyorsun troll gibi %90
Yemin ederim ki değil ben aslında aradıktan sonra pişman oldum ama kadına şikayetçi olduğumu söylemiştim tamam sizi emniyete aktarıyorum dedi tamam dedi tam o sn kapattım ama yinede geldiler

Ya trollsün diye linç yiyeceksin ya da Babana yumruk attığın için.

Troll konu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,363
Üyeler
197,668
Son üye
Bugra.jz
Geri