Hangi mouse daha iyi?

Hangisi daha iyi?

• SteelSeries Rival 3 280 TL

Oylar: 8 40.0%
  • Hyperx Pulsefire Haste RGB 400 TL

Oylar: 7 35.0%
  • Razer Viper Mini 260 TL

Oylar: 5 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20
Pulsefire haste malzeme kalitesi kutu içeriği ve sensör bakımından hepsinden iyi ve her türlü tutuş ve el boyu için uygun. Kablosu da yok gibi.FPS oyunları oynuyorsanız 60 gr yok gibi bir şey. Gidip de basilisk v2 ya da benzeri mouselar almayın bu tarz oyunlar için.

Pulsefire haste malzeme kalitesi kutu içeriği ve sensör bakımından hepsinden iyi ve her türlü tutuş ve el boyu için uygun. Kablosu da yok gibi.FPS oyunları oynuyorsanız 60 gr yok gibi bir şey. Gidip de basilisk v2 ya da benzeri mouselar almayın bu tarz oyunlar için.
haste'i sadece görünüş olarak beğenmedim delikli olmasaydı büyük ihtimalle onu tercih edecektim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese teşekkür ederim katılımı için Rival 3 siparişi verdim

Son düzenleme:
Alabiliyorken kesinlikle haste almalıydınız rival 3 fiyatına göre oldukça kalitesiz. Delikli olması bir avantaj. Yaz aylarında elinizin hava almasını sağlar bu da terlemeyi azaltır. Neyse hayırlı olsun.

Alabiliyorken kesinlikle haste almalıydınız rival 3 fiyatına göre oldukça kalitesiz. Delikli olması bir avantaj. Yaz aylarında elinizin hava almasını sağlar bu da terlemeyi azaltır. Neyse hayırlı olsun.
Rival 3 bahsettiğiniz kadar kötü bir mouse değil. Fiyatına göre hâlâ en iyisi. 300 TL bile değil. Bundan birkaç ay önce Aerox 3, Amazon'da baya ucuzdu, o zaman olsa önerebilirdim fakat Rival 3 kesinlikle pişman etmez diye düşünüyorum.

Rival 3 bahsettiğiniz kadar kötü bir mouse değil. Fiyatına göre hâlâ en iyisi. 300 TL bile değil. Bundan birkaç ay önce Aerox 3, Amazon'da baya ucuzdu, o zaman olsa önerebilirdim fakat Rival 3 kesinlikle pişman etmez diye düşünüyorum.
Tr fiyatı yurtdışına göre uygun olsa bile bence fiyatını haketmiyor. Sadece rgbsi güzel onun haricinde hem küçük hem malzeme kalitesi kötü. Palm grip için de uymayabilir. Eğer 400'e çıkılabiliyorsa pulsefire haste varken alınmaz. 130 lira aldığınız performans ve kalite farkı çok fazla.
Hatta o kadar çıkılamıyorsa da itopyada MSI gm41 lightweight 330 lira.

Tr fiyatı yurtdışına göre uygun olsa bile bence fiyatını haketmiyor. Sadece rgbsi güzel onun haricinde hem küçük hem malzeme kalitesi kötü. Palm grip için de uymayabilir. Eğer 400'e çıkılabiliyorsa pulsefire haste varken alınmaz. 130 lira aldığınız performans ve kalite farkı çok fazla.
Hatta o kadar çıkılamıyorsa da itopyada MSI gm41 lightweight 330 lira.
2 sorum var.
Pulsefire delikli olduğu için palm tutuşa uygun mu yani sağlam mı?
Toza ve suya karşı dayanıklı mı?

2 sorum var.
Pulsefire delikli olduğu için palm tutuşa uygun mu yani sağlam mı?
Toza ve suya karşı dayanıklı mı?
Toza karşı dayanıklı ama suya karşı özel bir koruması yok . Özerine su veya içecek dökülmediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ter vs. Kaldı ki eli daha az terletiyor delikli yapı.
Ben palm grip kullanmıyorum ama bir sorun da yaşamıyorum yanında gelen grip tapeleri yapıştırmadan bile. Rival 3'ten sonra tank gibi geldi sadece 60 gr olmasına rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,478
Üyeler
195,009
Son üye
emresBerg
Geri